Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
2 dni temu nagle na 3 auta w domu jedno sprawne !!! I każdy jak na zlość akurat potrzebuje!!!! Na szczęście udało sie naprawic jedno z unieruchomionych. 
, ale nie wiem ile mojemu M zejdzie się jeszcze z remontem łazienki więc na razie muszę patrzeć na ten bałagan
horror cóż ale muszę wytrzymać
autobusem nie pojadę, bo daleko i w moim stanie to głupota by była (w końcu mam leżeć
), a teraz mam do wyboru albo maluszkowe zakupy albo kończenie kuchni
i weź tu bądź mądra
już dzisiaj mężulkowi oznajmiłam, że za 2 tygodnie nie ma być juz żadnego remontu i wszytsko ma być gotowe, no i mam nadzieję, że dziecko się nie pospieszy ;-)
) ze jak tak dalej pojdzie to bede musiała położyć je między workami z gladzią a zaprawą i przykryć folią remontową! Poskutkowało!

Co za pomysły ten szkrabek ma.Super to opisałaś Ulu. Ja też tak myślę , zę Magda właśnie tak by zrobiła.magdziarko znając cię na tyle ile cię poznałam , ty byłabys w stanie ogarnąć dom, odwieźć Olcia , i jeszcze samą siebie do szpitalastanac w drzwiach z torbą i odmierzac czas miedzy skurczami zebyś za szybko się nie zgłosiła na izbie.