Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Patyk słuchaj mamy,to mądra kobitka jest.:-):-):-)Odrobina egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła.A mąz i dzieci wolą usmiechnieta i wypoczętą mamuske niz zmęczona i gderającą.Czym ze sa nieumyte naczynia wobec ogromu Wszechświata-???;-);-);-)
:-)

pamiętam jak kiedyś powiedział że jestem "taką męską kobietą"
oczywiście nie chodziło o wygląd, tylko o sposób bycia i charakter.
Martuś wiesz co podziałało u mnie? Usiadlam w środku remontu na podlodze , rozpłakałam sie i zaczełam krzyczeć że ja już mam dość ,i że jeszcze tylko mi dziecka brakuje w tym burdelu (za przeproszeniem) ze jak tak dalej pojdzie to bede musiała położyć je między workami z gladzią a zaprawą i przykryć folią remontową! Poskutkowało!
i skutkuje na dzień lub dwa 
wg niej ja już od dwóc tygodni jedną noga na porodówce już jestem 

Ci faceci 

i z nas pewnie wycisną co nieco, ale przynajmniej szybciej to idzie- dzisiaj mówili ze na jutro pokój dziecka bedzie gotowy a nasz juz w środę, czyli jak pójdzie zgodnie z planem to w czwartek wrócimy do domku ładnego i juz bedziemy ostro sie brali za maluszkowe czynności! Już nie mogę sie doczekać.
mam nadzieje tylko ze na ten remont nie bedziemy musieli brać kredytu :-( bo by było nie za wesoło spłacać go z jednej wypłaty gdy ja już będę na wychowawczym :-(no i na domiar złego mamy już dług u teściów i to nie mały bo 9 tys.

;-)

. Mąż sprząta, chociaż coś mnie chce trafić, bo nie robi tego jak ja bym to zrobiła, ale odpuszczam, bo dla mnie gimnastykowanie się to teraz udręka, a on sam rwie się do sprzątania
i obiecuję sobie, że po porodzie znów wszystko wypucuję po swojemu ;-)

ale odpuściłam, w końcu to na nas może zawsze liczyć
)