• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Co do paznokci to tez musze sie zmobilizować :baffled: ale nie wiem jak ja to zrobię skoro skarpetkę ubieram z 3 minuty :dry: dlatego podziwiam Was za zrobione samemu paznokcie :tak:

reklama
Dziewczyny jesteście kochane dziękuję za życzenia:-D:-D:-D
na szczęscie moja córeczka nie zrobiła mi niespodzianki i siedzi jeszcze grzecznie w brzuszku mamusi:tak::tak::tak:

A ja zjadłam młode ziemniaczki ze zsiadłym mlekiem:-Djutro kupię truskawki i arbuza bo narobiłyście mi smaka:-)

Co do kasy to u nas też krucho - kupiliśmy moskitiery i rolety, a jeszcze łazienka, kabina.... troszkę namnożyło się tych wydatków:tak: i jeszcze samochód nam się zepsuł, wszystko na nie..... :szok::wściekła/y::szok:

Ratunku!!!! znowu temat jedzenia, a ja musze sie trochę ograniczać bo waga skoczyła do góry jak szalona:crazy::szok::szok:
ziemniaczki, gofry...... wszystko pychotka:tak::tak:
Azile na rzodkiewkę zapraszam do mnhie do ogródka, mam jej mnóstwo:-)

Ja jeszcze nad swoim M muszę trochę popracować (nie może się otworzyć z uczuciami)-tzn nie mówi o nich ale zawsze pamięta o świętach (kwiaty i te sprawy) i jest gotowy zrobić wszystko o co go poproszę no cóż może jak mały przyjdzie na świat to troszkę się odważy:-)

Ja zaobserwowałam, ze odkąd obnizył mi sie brzusio ciągle głodna jestem...
Dzis gofry, lody, niezdrowe chipsy i masa slodkiego..., ale nie umiem sie oprzec:/ Ostatnio to uwielbiam najbardziej sobie zjeść taką sałatke z pomidora i ogorka zalana kefirkiem, a szczegolnie jak mężulek mi zrobi... pyccchhhhaaaa :)
w ogole cały czas biegam do wc sie wypróżniać, tak jakbym mój organizm sam do porodu sie przeygotowywał, męczące to troche..., a siusiu to co 15 minut, a w nocy ok 10 razy pobudka, masakra!

dziewczyny jem bezkarnie bo myslę, że przez te ostatnie tygodnie nawet jak przytyję 1 - 2 kg to nic się nie stanie bo ważę dokładnie 64,5 kilograma a mówiłam że do 65 mogę więc nie jest źle;-)

Oj dziewczyny ja też bym tylko jadła i jadła :-D a waga do przodu :angry:
A z tym siusianiem to nam chyba w nawyk wejdzie- organizm nas przygotowuje do tego,że po porodzie w nocy co 2 godzinki i tak będziemy wstawać karmić dzidzie :-):-D

Magdziarka a ile masz na plusie juz od początku?

Ja na swojego mężulka nie mogę narzekać... po prostu cudo moje kochane:) Tak mnie rozpieszcza, a jeszcze teraz jak mi juz tak ciężko stara się robić wszytko za nas dwóch, choć mi głupio i to teraz ja jemu pomagam, a nie on mi:) Ale wszystko zrobi... ostatnio nawet nauczyłam go pranie robic:) Jak bede muiala isc na dłuzej do szpitala to poradzi sobie i jeszcze mi wszystko idealnie wysprzata:) Na poczatku sie czepiałam, że to zrobi inaczej, to nie tak, itd... ale po tych slowach z reguly sie zniechęcał i teraz wolę go chwalić:) Szczegolnie przed tesciowa jego:P

Aniaw23 wszytkiego dobrego...!!! Mała wie najlepiej kiedy najlepzą niespodziankę zrobić;)

reklama
a moje maleństwo bryka w ciągu dnia, jak zasypiam ok 22 - 23 to ostatnie kopniaki, mąż się często smieje, że ja już chrapie, a mała jeszcze tak czadu daje:) ale pozniej przez całą noc spokój, nawet jak chodze do wc czy kuchni... Budzi się dopiero jak rekę położe na brzuszku:) z reguły ok 7-8 :) kochany dzidziuś;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry