• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No tak Mata masz racje- dzieci nam wynagrodzą:-)
A o usuwaniu pozostałych rozstępów bedziemy sie naradzać po porodzie, jak już bedziemy mogły więcej specyfików stosować :-)

reklama
ja jak narazie 7 kg na plus. Mam nadzieje ze wiecej nie bedzie bo nabrać u mnie to latwo a potem nie chce znikać:baffled: przez dietke mam silniejszą wolę żeby sobie odmawiać , ale to wszytko na zdrowie. Rozstępów na brzucholku nie mam (na szczęśćie) za to na udach i biodrach, ale tam zawsze miałam:sorry2:

witam :-)
co do wagi to ja mam jakies 15kg na plusie ale przez ostatnie 3tyg przytylam moze 0,5 kg...myslicie ze to normalne????:-( w koncu brzuszek rosnie, jem sporo, inna sprawa ze glowne danie to truskawki na sniadanie obiad i kolacje:zawstydzona/y:

moj M to radzi sobie ze wszystkim doskonale (co widac bylo jak zostal sam po moim wyjezdzie) ale to ja taka zosia -samosia jestem i czasem nawet nie pozwalam mu na zrobienie czegokolwiek. Moge jednak na niego liczyć i wiem że jak trzeba to jest prawdziwym mężczyzną, i teraz jak przyjedzie napewno bedzie chcial mi wynagrodzić to że musialam radzic sobie sama ze wszystkim!!!!! :sorry2:

A u mnie z wagą po wizycie w zeszły poniedziałek wyszło, że schudłam 0,5kg. Ponoć może tak się zdarzyć przed porodem. Ciekawe jak będzie teraz wizyta w następny poniedziałek. I apetyt jakbym miała mniejszy, ale to dobrze. A tak w ogóle to przytyłam 15kg.

Marta podziwiam Cię z tym remontem. Mnie by już chyba szlag trafił, a M miał by codzienne awantury. A z zakupami to nie czekałabym na M tylko bym wzięła sprawy w swoje ręce. Zawsze można przez Neta zamówić

Dziasiaj zabrałam młodego na rower, myślałam, że to będzie spacerek, bo nie bardzo umiał pedałować, więc sobie myślę będę go popychała kijkiem. A tu niespodzianka po niedługim czasie zakumal, że trzeba mocno naciskać bo chciał chłopca dogonić. A ja prawie biegałam za nim momentami. I tak przez prawie dwie godz. No ale dziecko miało radość, a pomysł wyszedł ode mnie. A teraz siedzę umęczona i podczytuję co tam naskrobałyście:tak::-D

o witam Behemociku co tam u ciebie????
dzisiaj ciocia do mnie mówi, zebym nie objadała sie lodami, bo dwa kilo teraz łatwo złapać, a potem jak ciężko je zrzucić:-(

Azile na rzodkiewkę zapraszam do mnhie do ogródka, mam jej mnóstwo:-)
To juz lece , myśle że Magdziarka też dołaczy. A z tą rzodkiewka to jest śmieszne , bo przed ciążą to wcale jej aż tak to nie lubiłam. Teraz wszystko co chrupiące i soczyste jest mniam mniam

Ja się jeszcze nie dawno cieszyłam z gładkiego brzuszka i z malutkiej kolonii rozstępów na biodrze, a teraz nie mogę gładkiej skóry juz prawie nigdzie znaleźć :-(
Mata mój brzuszek po każdej ciąży wyglada coraz gorzej:-(. Ale nic na to nie poradze, taka uroda. Dla mnie też żadne kremy nie pomagały. Pociesza mnie to ze dla M to nie przeszkadza.

reklama
Ja już uciekam się położyć, kręgosłup wysiada, nóżki puchną, brzusio się stawia i boli... :/ 3majcie się i dobrej nocy zycze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry