• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi ostatnio też słodycze najbardziej smakują :-p a waga mi podskoczyła w ciągu 3 tygodni o 5 kg :szok: ale to raczej woda :tak: tak czy inaczej wynik porażający bo na plusie (z wodą czy tez bez :sorry2:) mam już 20 kg :zawstydzona/y:

reklama
Ja też na moje Kochanie nie mogę narzekać ;-) wczoraj strasznie mnie bolały nogi to Ł przyniósł mi na góre owoce, jogurt a wcześniej to wszystko kupił z myślą o mnie a pozniej zobaczył jak się mecze z tymi nogami to mi je wymasował- kochany :tak: dzisiaj narzekałam na kręgosłup to tez mi wymasował- położna na szkole rodzenia nauczyła facetów robić taki odprężający masazyk :tak: jest naprawde dobrym facetem!

Mata ja też już prawie 20 kg :angry::no: no i najbardziej mnie denerwują rozstępy!!!:szok::wściekła/y: tak dbałam o skórę od początku! kremiki dupiki a jednak są- takie fioletowe na udach, pośladkach, piersiach i brzuchu :wściekła/y: ciekawe czy zejdą czy co?!?!

no ja narazie 16 kg... ale nie przejmuje się juz:) Brzuszek malutki to mam nadzieję, że szybko wrócę do "normalności" :)

a w ogole się zatanawiam... Mój brzuzek jak opadł to taki mały się wydaje, mój mąż stwierdził tak jakby powietrze ktoś z balonika wypuścił, to normalne??

Mata ja też już prawie 20 kg :angry::no: no i najbardziej mnie denerwują rozstępy!!!:szok::wściekła/y: tak dbałam o skórę od początku! kremiki dupiki a jednak są- takie fioletowe na udach, pośladkach, piersiach i brzuchu :wściekła/y: ciekawe czy zejdą czy co?!?!

Ja z roztępami też ma do czynienia tak jak Ty...:/ patrzeć na to nie umiem...
Ale co tam... nie będę ich nikomu pokazywać:) Mój mąż stwierdził, że i tak bedzie mnie kochał nieważne czy z roztepami czy bez... :P Uuważa, że te rozstępy to "ciążowe medale za zasługi"...:P

Ja się jeszcze nie dawno cieszyłam z gładkiego brzuszka i z malutkiej kolonii rozstępów na biodrze, a teraz nie mogę gładkiej skóry juz prawie nigdzie znaleźć :-( ale pocieszam się, że później można stosawać konkretne specyfiki, żeby pozbyć się tych paskud, a sądząc po skali w jakiej się rozpasły, trochę trzeba będzie się napracować, ale co tam, będziemy mieć cudne dzieciaczki :tak: a one wynagrodzą wszystkie ciążowe dolegliwości;-)

Moja dzidzia rzadko sie zdarza zeby brykała w nocy :tak: w dzień za to sie wyszaleje, wyskacze a w nocy spi grzecznie- tylko czasmi rano mnie budzi taki poranny skowronek:-)

reklama
Moje maleństwo bryka najczęściej zaraz po śniadanku, tak około 9, potem odzywa się koło 12, budzi się po obiadku koło 17 i podczas wieczornego leniuchowania około 20-21. No i oczywiście seria kopniaków jak mamusia się kładzie spać :tak: a w nocy to nie wiem, bo spię :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry