• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
przyłączę się do Was ponieważ mój Dzidź również aktywny robi się około 23.00 :-) najlepsze jest to,jak się wypina - a to w lewym boczku, a to w prawym:-)

reklama
Joanno podziwiam twój zapał do "paznokci" , ja sie przybieram i zawsze mi ciężko.
A co do arbuza to ja też właśnie skończyłam wcinać, ale ja mam gorszy nałóg niż arbuz , kocham rzodkiewki, dzisiaj zjadłam już 3 pęczki i jest mi mało. :-)

PRODIGOUS OGROMNE GRATULACJE:-D:-D:-D
Darunia trochę się zmobilizowałam:tak::tak::tak:
Joanno właśnie teraz skończyłam objadać sie arbuzem pychotka:happy: dołoże zaraz sobie jeszcze lody;-)

Aniaw ciesze sie z Twojej mobilizacji- ja juz lodami sie dzisiaj opychałam ;-):-)
Jutro musze z kolei ja sie zmotywować- ponieważ moja szwagierka ma urodziny i obiecałam że upiekę jej murzynka z jabłkami :-p i jutro u teściów imprezka- szwagierka zaprosiła 20 znajomych- to mam pospane :-):laugh2::laugh2:

powiem wam,że z facetem po przejściach jest łatwiej - co miał zrobić to zrobił, czego nie udało mu się zrealizować - nie zrealizował... nauczył się na pewnych błędach i teraz jest o tą wiedzę bogatszy - wie czego chce i umie doceniać nawet te najmniejsze rzeczy,gesty...
Ogólnie rzecz biorąc - nie mam z nim problemu - poproszę o coś to zaraz stara się to wykonywać... poza tym wiele rzeczy robimy wspólnie.. teraz np. bardzo lubi zrobić coś koło domku a kiedyś - kilka lat temu - nawet o tym nie pomyślał...
Wiadomo, że ma swoje wady ale generalnie na wychodzi na plus :-)

reklama
Dziewczynki moje kochane;
a co ugniotłam Dzidzia przy obróbce tych paznokci :-D:-D:-D
Ula;
ja mam jakąś schizę w ciąży i staram się unikać fryzjerów, kosmetyczki itp. Poza tym mówię Wam jak ja wszystko szoruję - szczególnie podczas gotowania... az mi skóra z rąk złazi :-D:-D

Magdziarku,Elizko;
Ja na śniadanko jadłam szczypior - to przez poł dnia mi o sobie przypominał :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry