• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Patyczku no to masz wesoło moja pajda (bokserka która mieszka w warsztacie) dzieli się swoimi chrupkami z myszami mój mąż mowi że nawet wywala im z miski jedzenia zeby się pożywiły a pracownicy się zmieją że pajdula gra z myszami w karty :-D

reklama
Joas-ja tez ponoc mam duzo wod plodowych i rzeczywiscie czesto mam taki jakby napompowany brzuch-moze cos w tym jest.

No,my tez NARESZCIE wyladowalismy w Ikei :-) Nie mamy jeszcze wielu rzeczy,ale chociaz jest juz lozeczko i szafa.No i pare pierdolek,typu materacyk,przescieradla,spiworek,wieszaczki.......
Ogromnie sie ciesze,ze cos sie juz u nas ruszylo.M teraz wszystko sklada,a ja jutro poukladam w koncu ciuszki malej w nowej szafie:-)
Wlasciwie to pol dnia spedzilismy w roznych sklepach i juz ledwo stalam na nogach,a i brzuch juz mnie bardzo bolal.Teraz odpoczywam :-)

Patyczku no to masz wesoło moja pajda (bokserka która mieszka w warsztacie) dzieli się swoimi chrupkami z myszami mój mąż mowi że nawet wywala im z miski jedzenia zeby się pożywiły a pracownicy się zmieją że pajdula gra z myszami w karty :-D

To hojny ten pieseczek. Ja miałam kiedyś pekińczyka (teraz jest u mojej mamy) strasznie wredny pies, jak coś mu się nie podobało to gryzł. Strach było przejść koło jego jedzenia.

Joaś ja to się właśnie martwię o te wody bo to będzie 2 poród i może wszystko szybciej się odbyć , masz rację z tymi wodami że zależy jaki kolor

Ja mam kota i jak siedzi w domu to tylko śpi a jak jest na działeczce to śmiesznie lata i poluje , wyciągnął już parę myszek i kretów z ogródka :-)

Przeczytałam na innym forum, że maleństwo snoopy męczy się z żółtaczką i jeszcze w szpitalu muszą zostać, ale ma nadzieje, że jutro wyjdą...

reklama
asiu znając życie i ostrołęcki szpital snoopy wyjdzie w poniedziałek no chyba że się mylę ale wątpie w to

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry