• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jeśli chodzi o gotowanie i pieczenie to nie narzekam a zakalce omijają mnie szerokim łukiem (i mam nadzieję, że tak zostanie), poza tym bardzo lubię gotować i zajmować się domem, jakby M zarabiał 3-4 razy tyle ile zarabia to pewnie siedziałabym w domku:tak:

Mi się jak na razie podoba siedzenie w domku ( ciekawe jak długo ) choć wkurzam się że tyle niby mam czasu ale za to brak energii i nie mogę zrobić wszystkiego co bym chciała. Dziś poszłyśmy z małą na imprezkę z okazji dni naszego miasta ale po 4 godzinach stania na nogach i łażenia miałam już dosyć. Ominie mnie Rynkowski i Bajm ale co tam :-)

Kasia nie ma co się tak forsować a z tym zmęczeniem nie jesteś sama ja mogę chodzić ale stać to nawet 5 min jest ciężko zaraz nogi wchodzą w kręgosłup:szok: jednak za dużo ruchu sprzyja skurczykom i co 2 godz tabletka i 15 min polegiwania.
Mój M skończył dziś układanie płytek i posprzatał po sobie - tzn zmył cały korytarz i schody z kurzu - taki kochany:tak: a myslałam, że będę jutro biegać z mopem:-)

Kasia rozkoszna Ta Twoja córeczka :-D jeszcze będzie Cię wyręczać przy maluszku:-D najważniejsze, że nie jest zazdrosna bo ciągle byś się bała o maluszka (ja byłam zazdrosna o brata i mama musiała mieć mnie ciągle na oku)

Zobaczymy , mam nadzieję że nie będzie zazdrosna a na razie to musi się dużo nauczyć bo lalka to lalka a to takie zabawne jak wciska jej główkę i zakłada ubranka - dziecko by tego nie przeżyło :-)

Dzisiaj u mnie też dni miasta. Ma być Andrzejewicz i Wydra.
Mi też ostatnio w murzynku zrobił się zakalec, ale na szczęście nieduży.
I jakaś taka zapominalska niezdara ze mnie. Raz jak odlewałam wodę z ziemniaków to wszystkie ziemniaki wypadły mi do zlewu:zawstydzona/y:
A kiedyś jak smażyłam placki ziemniaczane, zapomiałam zgasić gaz pod patelnią z tłuszczem, i tłuszcz się zjarał, patelnia trochę też,a ile dymu przy tym było:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry