• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale cisza....... czyżby wszystkie mamusie były dziś zmęczone?

Jak mnie nie boli brzuch to mogłabym robić wszystko a jak już złapią mnie skurcze to jestem zła sama na siebie, że za bardzo się starałam i przeforsowałam:tak:

Wracając do zajęcy na podwórku to moja babcia ma 7 okociły się w stodole i jak tylko psy są w kojcu i jest cisza to wychodzą na trawkę i skubią (ostatnio obskubały różę z liści więc tata zagrodził siatką) a na domiar tego na polu (gdzie rośnie trawa) mamy bażanty:-D hihi niedługo będziemy mieć niezły zwierzyniec:tak:

reklama
Ja mam cały czas kompa właczonego i co chwilkę zagladam czy ktos czegos nie napisał:) Mój mąż przyniósł laptopa słuzbowego więc siedzi obok i gra w jakaś gre jak dziecko:P Ale za to ja mam spokoj i naszego laptopa mam tylko dla siebie:D :)
zaraz mykam do łózeczka, patrze tu na eurowizje, ale juz mi plecji wysiadają więc dopatrzę to już cyba w sypialni o ile dam rade:)

Asiowo odpocznij bo później nie będziesz mogła spać przez ten kręgosłup. Ja teraz leżę laptop obok na szafce nocnej a ja oglądam TV takie 3 w 1 :-D hihi

Ja wciagnęłam na kolację dwa jajka na miękko i do tego tosty:szok:

Teraz siedze - w zasadzie leżę na boku i klikam po różnych stronach w necie. Patyk co do bb to spójrz ile niektóre z nas napisały juz postów ja chyba koło 2000 to jest bbholizm:-D

Asiowo odpocznij bo później nie będziesz mogła spać przez ten kręgosłup. Ja teraz leżę laptop obok na szafce nocnej a ja oglądam TV takie 3 w 1 :-D hihi

własnie zrobiłam to co Ty :-):-):-)
a kręgosłup co wieczór mi doskwiera,a odkąd jestem w ciązy nie mam problemu z zasypianiem, no... za wyjątkiem wieczorów kiedy mała kopie;-);-);-) Dziś chce posiedzieć troszkę dłuzej, bo ciekawi mnie kto tą eurowizję wygra:-p

reklama
Dziękuję za życzenia :-) przyznam się jednak,że obchodzę 21 sierpnia - chociaż powinnam 12 grudnia :-D Nie ukrywam,że dostałam dzisiaj kilka życzeń - jeszcze raz DZIĘKUJĘ :-):-):-)

Aniknulko;
bardzo wspołczuję Tobie tego kaszlu :-( no musi być przecież jakiś sposób na to... może Powinnaś zrobić testy na alergię - przecież można się zamęczyć :-(
Maż spisał się na piątkę :-)

u mnie jest zatrzęsienie srok - nie dość,że wszędzie sr..ą :angry: - inaczej nie można się wyrazić :angry: to jeszcze kradną jedzenie mojemu owczarkowi - co więcej,wcale tego nie jedzą tylko rozsiewają po całej działce. najchętniej wybiłabym je wszystkie.

mieliśmy kiedyś królika miniaturę, który obgryzł nam pół domu - nigdy więcej królika w domu... Oddałam go za darmo z klatką i całym sprzętem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry