• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
mieliśmy kiedyś królika miniaturę, który obgryzł nam pół domu - nigdy więcej królika w domu... Oddałam go za darmo z klatką i całym sprzętem

Z nami ciągle mieszka moja świnka morka... i jet taka cudowna, tak wytresowana:-) No jak dziecko czaem sie zachowuje;-);-);-) wbrew pozorom mądre stworzonko:-p

Załączniki

• DSCF1117.JPG
    DSCF1117.JPG
    31,9 KB · Wyświetleń: 50
Asiowo;
ja miałam w swoim życiu 3 świnki morskie i mam podobne zdanie do Twojego na temat tych stworzonek. Jak mi ostatnia świnka odeszła to nie wiem co mnie pokiusiło aby kupić tego królika - nie dość,że dziki jakiś był to jeszcze tyle problemów narobił

reklama
A mnie właśnie naszło gofry lub na naleśniki z serem i truskawkami z bitą śmietanką i polane czekoladą...... och pomarzyć zawsze można:tak:

Ach:-) Mniam mniam. Muszę chyba zrobić gofrów. Tylko najpierw muszę sprawdzić czy maszyna mi działa, bo ostatnio mi spadła:zawstydzona/y: A macie jakieś sprawdzone sposoby na goferki??:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry