• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja wciagnęłam na kolację dwa jajka na miękko i do tego tosty:szok:

Teraz siedze - w zasadzie leżę na boku i klikam po różnych stronach w necie. Patyk co do bb to spójrz ile niektóre z nas napisały juz postów ja chyba koło 2000 to jest bbholizm:-D

No niektóre mamcie to już bbholiczki. Ja też chyba niedługo będę bbholiczką. Prawie wszystkie zakładki w mojej operze to z naszego forum, żeby śledzić wszystkie posty na bieżąco:-)

reklama
wlaśnie dostałam ochrzan za to,że siedzę na komputerze (od Jacka) - no to ja jemu na to,że ciężarna 4 godzinki może siedzieć bezkarnie przed monitorkiem. Nie wiem co go wzięło. na szczęścioe poszedł już spać.

Ach:-) Mniam mniam. Muszę chyba zrobić gofrów. Tylko najpierw muszę sprawdzić czy maszyna mi działa, bo ostatnio mi spadła:zawstydzona/y: A macie jakieś sprawdzone sposoby na goferki??:-)

Wrzucałam przepis na gofry na wątku z przepisami:-DZajrzyj tam i wyszukaj;-)

jakoś tak: 2 szkl mąki 2 szkl mleka 2 jaja 1łyżeczka pr do pieczenia, 2 łyżki cukru i 1/3 szkl oleju...tyle..łatwy i są dobre!!!

Może jest zazdrosny, że spędzasz czas z kompem a nie z nim? Mój M jest tak padnięty, że siedzi w drugim pokoju i ogląda to co chce:tak: a ja TV i BB :-D
a jak mu powiedziałam, że mamy już tyle maluszków to trochę przyspieszył ten remoncik:-)chyba na dobre go wzięło jak zaczęłam "gderać" że trzeba spakować torbę do szpitala:-D hihi

oj dziewczyny dobrze wiecie że uzależnienia leczy się bardzo cięzko :tak:.
Asiu u mnie Sylwek też się burzy że siedzę przy komputerku i zawsze mówi że jak byśmy się spotkały wszystkie i oni byli by z nami byśmy ich za krakały:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry