• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
jeśli chodzi o uzaleznienie od BB to co ja mam powiedzieć? 5600 postów!!! I jestem tu od października 2005 czyli ponad 2,5 roku :-D

Nie dam rady niestety nadrobić wszytskiego co naskorbałyście- normalnie nie wchodzić tu przez 2 dni a już 4 miliardy postów!!!

reklama
no właśnie trzeba odpoczywać. Dobrze ze ten tydzień będzie babcia i mama to sie trochę pobyczę a mama powiedziała ze posprząta mi po tych rurkach. Uff takze myślę ze ten tydzień wytrzymam. Co do czopa to ponoć własnie moze i schodzić 2 tygodnie. Jak na razie od 2 dni nie ma nic kompletnie więc myślę że pewnie te skurcze coś tam poruszały w szyjce i moze wyleciało trochę. Na razie jest spokój - wczoraj sie tak przebyczyłam że aż wstyd. Spałam do 11 potem jeszcze godizne w ciągu dnia i oczywiscie nie mogłam usnąć w nocy. Dopiero o 1 mnie zmogło. Dziś też się pobyczę :-D.
Myślę że dzidzia posiedzi w brzuchu - moja mama się śmieje że będę miała dwoje dzieci z 9 czer3wca

Gluszek;
Przeraziłaś mnie swoją opowieścia :szok: Dobrze,że Rodzinka pomoże... ja jak teraz kładłam się do łóżka to złapał mnie taki ból w pachwinie i dole brzucha, że oddechu nie mogłam złapać :szok:

cotraz częściej łapią mnie kłujki... moja kumpela jak miała takie kłujki to jakoś niedlugo później rodziła. Wiem,że u każdego inaczej - zobaczymy co na jutrzejszej wizycie

Głuszek;
już nawet 5.607 :-D:-D

a tak w ogóle to Dzień Dobry wszystkim Mamusiom :-)
nie mam dzisiaj jakiś szczególnych planów... .niby spałam całą noc a jednak oczy mi się zamykają... Pogoda ładna.. Dzisiaj wyścig Roberta Kubicy - to na pewno muszę zobaczyć:-)

agusia;
jeżeli to odczucie pojawia się tylko przy leżeniu - to raczej jest tak jak Piszesz, że Dzidzia uciska.. No przecież już troszeczkę waży, prawda???

dziekuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Aniknulka :-) no nie wiem czy nieduzo jakies 15kg ale fakt ze troche mi sie za bardzo schudlo przed ciaza i nie zdazylam tego nadrobic...w ciazy mi sie udalo ;-)
Joanna :-) to jedyna sukienka w ktora sie mieszcze i nic nie uciska ;-)

reklama
Dzien Dobry Wszystkim,u mnie tez ladna pogoda chyba wybiore sie na rodzinny spacerek z pieskiem do parku i oczywiscie na lody(jestem uzalezniona)nie chce mi sie gotowac cos wymysle moze pojdziemy zjesc cos na miescie te obiady mnie dobijaja,pozdrawiam;-);-);-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry