wilmek
Czerwcowa mama 2008
Gluszku skad Ty masz tyle energii? :-) cos mi sie wydaje ze Twoj porod tez bedzie taki szybki jak to Twoje ciagle bieganie;-)
a u mnie ani pol objawu...nawet jak pobiegam troche po miescie to jedynie brzuszek na dole boli bo maly uciska...takze jak sie cos zacznie to chyba nie przegapie
moja mama mi wywrozyla porod na 10go czerwca (chociaz termin 14go) wiec jeszcze mam troche czasu ;-)

a u mnie ani pol objawu...nawet jak pobiegam troche po miescie to jedynie brzuszek na dole boli bo maly uciska...takze jak sie cos zacznie to chyba nie przegapie

moja mama mi wywrozyla porod na 10go czerwca (chociaz termin 14go) wiec jeszcze mam troche czasu ;-)

2 zginęło na miejscu... Tak się tym zdenerwowałam,że aż Dzidzia zaczęła mi w brzuchu skakać - wiecie dlaczego? Już nie ze względu na straty materialne,których zresztą nikt nie zwróci ale ze względu na to,że akurat ktoś mógłby iść tą drogą...stać... albo nie wiem co... aż mi si myśleć o tym nie chce co za pseudo kierowcy poruszają się naszymi drogami :-
Wszystkie brzuszki cudne :-):-):-)