Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam odpoczywać?Alize, Ty odpoczywaj po wczorajszym dniu z dziecmi! Wczoraj mialam taki zasuw, ze az sie sama zdziwilam, ze tyle udalo mi sie zalatwic.Dzisiaj znow ruszam przed 10 do boju. Moze sie nie przewroce...

To ty Joas powinnach chyba z miesiac lerzeć. Moje sprawy przy twoich to pikuś. Ja nie wiem z kąd ty bierzeż tyle zapału;-). Ja już dawno by zwolniła. Tylko jednego ci zazdroszcze , ze wszystkie sprawy załatwiasz samochodem. Ja dużo albo piechotą albo autobusem. I przyznam sie , ze czasem mam dość tych autobusów zwłaszcza jak jadę z dziećmi!Dzięki za troske. Ale z odpoczynku nici. Mąż zadzwonił, że mam dzisiaj piknik o 14,30 w przedszkolu u dzieciAzile odpoczywaj i zwolnij troszeczkę, choć widzę, że dzień masz w pełni zaplanowany. Uważaj na siebie![]()
, Jak zwykle wszystkiego dowiaduje sie na końcu. Teściowa prosiła przed chwilką o upieczenie biszkopta, bo jej juz nie wychodzą, od kąd mnie nauczyłą piec:-)
.
. Zapomniałabym o tym całkiem.
jak byłam robić test obciążenia glukozą w 6 m-cu, to babki się pytały, czy lada dzień nie będę rodzić
a przecież dużo kobiet w ciąży ma spore brzuszki. Teraz to nawet się cieszę, że nie mam siły się turlać gdzieś dalej, a jak już to tylko z mężem, więc mniej jest pytań i stwierdzeń w stylu, jeszcze nie urodziłaś? Ale jesteś gruba. Jeszcze tyle do terminu? To pewnie bliźniaki itp.