• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo moj maz tez tak powiedzial na egzaminie w zeszly czwartek niestety egzaminator na to nie poszedl ;-)za 2tyg powtorka moze tym razem sie uda..nie wiadomo tylko czy maly na poprawke poczeka ;-)
hehe... to może jednak powiem mu, zeby był cicho:P U nas Paweł bedzie czekał jakieś 2 miesiące minimum jak mu jutro nie pójdzie, dlatego ja się dziś cały dzień modle...:-p:-p:-p najwyżej ja urodzę, babcia odbierze wnuczke i corke ze szpitala, a potem ja będę jeździć za kierownicą, a mężuś bedzie siedział z tyłu i pilnował maleństwo:-):-):-) a ja teraz jakoś wytrzymam te kilkanaście dni;-)

Daruuunia, ciesze się, że zamówiłaś mebelki;) Bedziemy mieć podobnie u maluszków:P

reklama
Darunia dzieki za stronkę, ale ja BRW bardzo dobrze znam, bo chyba wszystkie meble w domu mamy od nich ;-) no i nic mi się nie podoba :sorry2: tzn. może i coś znajdę, ale wymiary dziwne, bo komoda głębokości 33 cm jest mało praktyczna :sorry2: a mi sie właśnie komoda marzy... nie chcę zagracać małego pokoiku meblami i muszę poszukać czegoś odpowiedniego, ale chyba zrobię, jak już pisałam - kupię do nas do pokoju jakąś większą szafkę, a małej damy jedną naszą małą i już. A jak kiedys będziemy mogli pozwolić sobie na kupno czegos odpowiedniego, to zabierzemy mała szafkę do nas do pokoju, bo wszystko będzie w jednym systemie i już :-p

może i coś znajdę, ale wymiary dziwne, bo komoda głębokości 33 cm jest mało praktyczna :sorry2:
Też tak na początku myślałam, ale teraz jak już kupiłam mebelki o takiej głębokości nie załuję;-) Bardzo mało miejsca mi zajęły i wbrew pozorom sporo w nich zmieściłam, a na ciuszki małej są wręcz idealne:-) Pokoik malutki więc mebelki spasowały super:-)

mi szafki o tej głębokości pasują, bo rzeczywiście mało miejsca zajmują, ale już wyciąganie czegoś z szuflady często jest niewygodne, dlatego moja niechęć do płytkich komód:sorry2:

Dorciarz cieszę się, ze z cukrem ok :-D wiem co to znaczy być na diecie poza tym aplikuję sobie codziennie dawkę insuliny, mam nadzieję, że po porodzie to przejdzie:tak:

Daruunia fajnie, że wybrałaś mebelki :-) ja będę miała mały problem bo zestaw Małgośka jest jasna a łóżeczko małego mam w kolorze teak cóż może za jakiś czas zrobią i w tym kolorze

Kasia trzymam kciuki za prawko :-) najważniejsze żebyś nie dała sie podpuścić egzaminatorowi ja się nie dałam i zdałam;-)

Asiowo życzę udanej wizyty u fryzjera i odpoczywaj kochana:tak:

Limba nie przejmuj się tym listem (miej go w du...ie) spal i zrób sobie jakąś przyjemność:tak:szybko zapomnisz

Agacinko, cieszę się, że dałaś znać co u Ciebie.
Joasiu, cieszę się, ze po wizycie w szpitalu wszystko dobrze.
Limba, nie przejmuj się.

A ja wczoraj prawie całe mieszkanie gruntownie wysprzątałam. Aż się nie mogę przyzwyczaić, że koty z kątów na mnie nie patrzą :-p:-D
I dziś dalej po kawałku porządkuję różne graty. Tyle czasu to już czekało na uporządkowanie.

A ja dziś na targu usłyszałam: "Jeszcze sie Pani toczy?" a ja na to że jeszcze trochę się potoczę bo mi się nie spieszy:tak: a najbardziej wkurza mnie jak ktoś mówi na mnie grubas:wściekła/y:

Dziękuje moje Kochane za słowa pocieszenia.
Ale bedę musiała przetrawic sytuację z kilka dni- uff jak nie urok to sraczka:dry:

Chyba wysle córe po lody ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry