Jotemka
Fanka BB :)
I to jest bardzo dobry pomysl!!!Chyba wysle córe po lody ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I to jest bardzo dobry pomysl!!!Chyba wysle córe po lody ;-)
A ja wczoraj prawie całe mieszkanie gruntownie wysprzątałam. Aż się nie mogę przyzwyczaić, że koty z kątów na mnie nie patrzą
I dziś dalej po kawałku porządkuję różne graty. Tyle czasu to już czekało na uporządkowanie.

a do sklepu daleko
przed chwilą za to zjadłam naleśniki z danonkami 
ale za to mam czyto i pachnąco:-) Podłoga tylko wyschnie, zjem obiadek, połoze się na chwilkę i mykam do rodziców, tam przy okazji odwiedze fryzjera:-) przynajmniej nie będę musiała się znów czesać

Asiowo, po aktywnosc zawsze troche skacze cisnienie, a wiec polez odpocznij, naciesz sie piekna czytoscia czterech katow!Ja własnie wysprzątała mieszkanko:-) Kręgosłup mi wysiadł jak zawsze, ciśnienie troszkę skoczyłoale za to mam czyto i pachnąco:-) Podłoga tylko wyschnie, zjem obiadek, połoze się na chwilkę i mykam do rodziców, tam przy okazji odwiedze fryzjera:-) przynajmniej nie będę musiała się znów czesać
![]()
zazdroszczę Wam tego sprzątania ja się na razie do niczego nie dotykam (tylko gotuje i zmywam) bo remont łazienki jeszcze trwa i za parę dni znó byłoby pełno kurzu więc po co sie męczyć poczekam aż M skończy:-) Chyba wysle córe po lody ;-)

już wiem co mężulek kupi jak będzie z pracy wracać 

wiem wiem, dlatego sobie teraz odpoczywam z laptopem na kolanach i piszę do ciotek na BB:-) zrobiłyście mi smaka tymi lodami, zaraz sobie przekąszę, bo wczoraj mężulek przewidział, że lodów mi się zachce i mam zapas w zamrażalceAsiowo, po aktywnosc zawsze troche skacze cisnienie, a wiec polez odpocznij, naciesz sie piekna czytoscia czterech katow!

Te lody to mi nawet pomagają na moje gardełko:-) tylko na katarek nie bardzo pomagają
ale nie umiem sie oprzeć