Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Milkaaa złóż Agatce najserdeczniejsze życzenia. spełnienia marzń no i wszystkiego naj... naj... naj.... I uściskaj ją bardzo mocno:-):-):-)

Mnie już wiele czasu nie zostało. Lekarz dał mi dzisiaj skierowanie na cesarkę i w środę mam się zgłosić do szpitala a w czwartek mają mnie ciąć. Z jednej strony cieszę się że już będzie po wszystkim i że w końcu przytulę Adasia ale z drugiej strony mam ogromnego pietra.Czy któraś z was miała taką planowaną cesarkę ? Słyszałam że mąż może być przy mnie?A Czy czuć cokolwiek ?
Byłabym wdzięczna za każdą informację:-)
Gratuluję wszystkim młodym mamom pięknych dzieciaczków mam nadzieję, że już wkrótce do was dołączę i uda mi się zamieścić parę zdjęć ;-)

Mnie już wiele czasu nie zostało. Lekarz dał mi dzisiaj skierowanie na cesarkę i w środę mam się zgłosić do szpitala a w czwartek mają mnie ciąć. Z jednej strony cieszę się że już będzie po wszystkim i że w końcu przytulę Adasia ale z drugiej strony mam ogromnego pietra.Czy któraś z was miała taką planowaną cesarkę ? Słyszałam że mąż może być przy mnie?A Czy czuć cokolwiek ?
Byłabym wdzięczna za każdą informację:-)
Gratuluję wszystkim młodym mamom pięknych dzieciaczków mam nadzieję, że już wkrótce do was dołączę i uda mi się zamieścić parę zdjęć ;-)
Magdziarko myślę, że urodzisz 5 czerwca :-) takie mam przeczucie:-)

,ale ze to nie jest powód do zmartwien.