Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Weszłam teraz na Majóweczki zobaczyc i dziewczyna urodziła 4 czerwca dziecko z wagą 4580naturalnie. Ja poproszę tak chociaż z kilogram mniejsze;-)
![]()

Lezałam w szpitalu to dziewczyna urodziła synka 5100 g... masakra! Taka klucha... pampersy 2 juz miał za małe![]()
Kurcze jak tu urodzić takie duże dziecko
ale jak tk ciężko z budowlańami... szkoda, że bliżej nie mieszkasz-u mojego męża w rodzinie i budolaniec jest, a nawet stolarz, więc jak coś trzeba zrobić do domu, to zawsze ma kto...
. Naprawde z każdym dniem jest gorzej i nie mówie żeby się żalić, tylko jestem zdziwiona że aż tak z sił można nagle opadać. Jak ja już bym chciała aby siły powróciły. Właśnie wstawiłam ostatnie pranie dzidziusiowe. Mam nadzieje że już zakończe tym w 100% przygotowania
.
ja mam jeszcze dylemat, czy jechać jutro na 2 egzaminy, w sumie będzie to ze 4 godziny w duchocie... no i jeszcze nic się nie uczyłam... bądź tu mądry... a jakjakimś cudem nie urodzę w przeciągu 2 tyg. to nie załapię się na drugi termin