Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mata ja też na twoim miejscu bym sie troszke pouczyła i poszła na egzaminy. Wiesz brzuszek potrafi czynić cuda;-).

mądra z ciebie kobitka i na pewno zdasz:-)
potrafi przez 4 godziny pod rząd wymagać od mamusi zainteresowania czyt.cycolenia a do tego smoczek to ma w nosie
dziewczynki kupcie sobie jakąś dobrą maść na pogryzione sutki; mi bardzo pomaga gdyby nie ona to pierwszy tydzień nie wiem jakbym przeżyła

tylko te egzaminy są w formie testów, więc brzuszek mi nie pomoże ;-)
Mała mi po prostu takie szczęście przyniosła, że teraz jestem zwolniona z egzaminów:-) tylko prace pisać mi zostało...
a brzuszek przynosi szczęście... :-) Powodzenia!!! spóbuj... nic nie tracisz, a może choć 1 egz bedzie z głowy:-)A jaką ty używałaś, prosze napisz, bo ja wypadłam juz z obiegu.dziewczynki kupcie sobie jakąś dobrą maść na pogryzione sutki; mi bardzo pomaga gdyby nie ona to pierwszy tydzień nie wiem jakbym przeżyła![]()