• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Azile jak czyatm o zmywaniu na raty to jakbym siebie widziała:-D
A najlepsze jest to, że jak gadam do kogos jednym tchem ii duzo i długo to mam zadyszkę:-DNo mówię emerytka!!

reklama
Witajcie dziewczyny!
Aniknulka-ogromniaste gratulacje!!!!Ale masz fajnie!:-)

magdziarka-dawno nie zagladalam na tamta liste i ja wlasciwie to mam termin z OM na 14.tego,ale nie warto juz zmieniac o ten jeden dzien.

Ja dzis po poludniu mam wizyte u ginki-jestem bardzo ciekawa,co tam u Majuni i czy cos mi sie juz w szyjce ruszylo.

Zdrowka i duzo sil dla tych mamus,ktore sa obolale,ociezale,oslabione!-czyli pewnie dla nas wszystkich;-)

Ja właśnie wróciłam z miasta. Musiałam kupić dziecku karabin do przedszkola bo dopiero rano jak go zaprowadziłam to Pani sobie przypomniała, że grupa Kacpra dzisiaj na pikniku rodzinnym robi pokaz mody i są żołnierzami. A u mnie coś kupić to po prostu graniczy z cudem:szok: No w sumie to w kilku sklepach były owe karabiny ale ceny 50-60zł. Trochę drogie jak na taki wymysł. A znając Synusia to pewnie pikniku karabin nie przeżyje;-):-D W koncu udało mi się kupić, że tak powiem "tańszy" bo 27zł. Ale nałazić się musiałam. A tu jescze trzeba obiadek ugotować

Marta ja na Twoim miejscu bym się dzisiaj trochę poduczyła i spróbowała podejść do tego egzaminu. Może akurat będziesz miała szczęście i zdasz. Trzymam kciuki

Dzień dobry.

Ale dziś pospałam :-)

Aniknulka serdeczne gratulacje i buziaczki dla Jasia

new_baby_graphics_03.gif

Witajcie!
Oj cicho cos tu, cicho....
Wg listy z 25tego tylko ja sie nie rozpakowalam :-D. A jeszcze czas, prawda?
Dzisiaj mam ktg i usg, zobaczymy co slychac u malutkiej. Poza tym bedzie mnie mniej na BB, bo przyjezdza moja przyjaciolka. Chce wykorzystac ten czas na konkretne przygotowania (moze zdaze;-)). Od wczoraj chodze czesciej do kibelka - bynajmniej nie na siusiu...
Robotnicy znow mnie wyrolowali... Mieli byc dzis o 8 zakladac cokoly, ale o 8.15 mialam telefon, ze beda jutro:wściekła/y::wściekła/y:. Te cokoly robia juz ponad pol roku... Albo nawet dluzej - podobnie deske na komiek - taka drewniana polke...

Współczuję tych robotników. W zeszłym tygodniu robili mi drzwi.
Teraz czekam na meble. Facet też sobie olewa.

Weszłam teraz na Majóweczki zobaczyc i dziewczyna urodziła 4 czerwca dziecko z wagą 4580:szok::szok::szok: naturalnie. Ja poproszę tak chociaż z kilogram mniejsze;-):-D

Bożeee. Mój mały szybko rośnie. Jak będę rodzić po terminie, to jeszcze będzie miał z 5kg.:szok: Dziś idę na usg, to zobaczymy jak tam z wagą u mojego syneczka.:-)

Azile jak czyatm o zmywaniu na raty to jakbym siebie widziała:-D
A najlepsze jest to, że jak gadam do kogos jednym tchem ii duzo i długo to mam zadyszkę:-DNo mówię emerytka!!

Ja mam też zadyszki i powiem , że od kilku dni to nawet brud w domu mi nie przeszkadza. Mało co robie a itak jestem strawsznie zmęczona. A nogi to mam popuchnięte non stop. Ale to uroki końca ciąży. Dobrze ze już mało zostało.
Emerytką też fajnie być;-)
mam bepanthen maść i MALTAN maść i tą drugą bardziej polecam:tak: obie są bezpieczne dla dzieci i nie trzeba ich zmywać przed karmieniem:tak:
Dzięki za podpowiedz, bo znając moje szczęście to krew będzie mi się lała z brodawek. Zawsze tak mam.

reklama
magdziarka-super artykul!
A propos tej pilki-tez mam taka w domu i tez sie zastanawialam,czy nie posiadywac,pokolysac sie na niej.Gdzies czytalam,ze to glownie pomaga dziecka wsunac sie do kanalu rodnego,ale czy dziala na rozwarcie to nie mam pojecia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry