reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ewciu;
lepiej dzisiaj pozostań w dwupaku - lekarze pewnie będą chcieli oglądać meczyk ;-)

Milko;
teraz dopiero doczytałam,że mamy Dzieci z jednego dnia :-) ale fajnie :-) wszystkiego najlepszego dla Córci.

heh u mnie czop jak odpadł to nie dało sie go pomyliś z niczym innym :-D wygladał jak galaretka :baffled:
Daruuunia powiem ci ze ja nawet nie spodziewałam sie ze moge sie tak szybko rozdwoić, 2 dni wcześniej malowałam pokoj i skrecałam meble noc wcześniej byłam w Poznaniu odebrać męża z lotniska:-D a tu nagle taka niespodzianka. :-D choć obiawów jakichkolwiek wczesniej nie mialam!

Co do spania maluszkow ja juz swoja niunie uregulowalam jedzonko co 3 godzinki rowno 12-3-6-9 i nawet nie musze na zegarek patrzec bo idealnie o czasie sie budzi. A w nocy czasem po kąpieli to nawet 4-4,5 godzinki przespi :-D wiec meczol z moim M obejrzymy w spokoju!

Mati w dzień budzi się co jakieś 2 - 3 godzinki a noc prawie całą przesypia :-) nie wiem czy wam pisałam,że śpi z nami w łóżku - z czystej mojej wygody :-) jak się przebudza to zaraz go pomemłam i dalej śpi :-D:-D

Urszula ale masz super z tym swoim maleństwem :tak::tak::tak:
Moja mama mówiła, ze ona tez nie miała zadnych objawów... i z pracy ją zabrali na porodówkę :tak: to bede sie dalej łudzic ze moze urodze w terminie.... bo oczywiscie poszłam do sklepu i wszyscy z taką miną ze ja jeszcze sie przytoczyłam na zakupy :baffled:

Joanno super ze Mati z Wami spi- to takie słodkie - no jakby nie patrzec moj tez z nami spi :-D

u mnie bylo to samo wszyscy w szok wpadalai jak ja w 9 m-cu latalam po sklepach , urzedach, i jeszcze nadganialam remont a juz szczytem wszytkiego byl ten wypad do Poznania. :-D jedna noc a mala urodzilaby sie gdzies na trasie Lubin-Poznań|:-D

Asiu podziwiam ze śpicie z maluszkiem, my z moim M boimy sie ze moglibysmy ja gdzies pacnąc przez sen niechcacy. Oj jak mi sie marzy zeby moja mala przespala choc jedna noc w całości. Ale bym byla szczesliwa i wyspana :laugh2:

Ula;
wiesz jak my śpimy :-) ja na jednym brzeszku - Jacol na drugim a Mat w środku jak Król - dodam,że ma najwięcej miejsca a łóżko jest spore. Kładziemy go na dużej poduszce w usztywnianym rożku - lubi być ciasno owinięty :-)

Ewciu;
lepiej dzisiaj pozostań w dwupaku - lekarze pewnie będą chcieli oglądać meczyk ;-)

Milko;
teraz dopiero doczytałam,że mamy Dzieci z jednego dnia :-) ale fajnie :-) wszystkiego najlepszego dla Córci.

hehe - no ja pisalam ze zapowiada Ci sie super towarzyskie, gadatliwe i energiczne dziecko ze sporym potencjalem artystycznym - takie sa podobno te blizniaki i taka jest moja Agata. To taka mala Bielicka. Nawet kolekcjonuje ....nie kapelusze lecz torebki :-D

my nasza Zuzke też na początku ciasno owiljaliśmy w rozek a teraz to sama sie rozkopuje:-) juz drugiego dnia zycia wiadziala jak wyciagnac łapki i do czego służą paluszki( do ssania :-D) jak czasem kladziemy Niunke miedzy nami to oboje na czujce spimy albo drzemiemy bo ona taka kruszynka.
Dziś mielismy pierwsza wizyte u lekarza. Zuzka rosnie zdrowo, obecnie waży ponad 3 kg i jest 52 cm długa wiec w ciagu 2 tyg przytyla 270gr i urozła 4 cm :-D

reklama
Do góry