Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

odnośnie laktacji to takie coś co masz ty miałam już dwa razy i zawsze coś w tych moich flaczkach było
:-) 

patyczku powodzenia i trzymam kciukasy mi się to nie udało kurpsiaki psijaki :-d
daruniu to zaszalałaś sobie troszeczkę
mata być może że jakieś uczulenia
skoro z datami urodzin itp to chyba na zamknięty. W takim razie..tę wykasuję ale za kilka dni żeby została przeczytana.....i proszę slijcie mi na pw..dane których mogę nie znać:
Imię: Afrodyta
wiek ( data urodzenia): 24 lata ( ur. 10.10.2010)
miasto: Ateny
mąz/partner: Zeus lat 33, 5 lat po slubie( data ślubu)
dzieci: Amorek, ur 11.09.2000
zawód: Bogini piekności
u mnie dziś deficyt mlecczkamała ciągnęła z 2 cycków i jeszcze jakby niedojedzona była
aż się boję co będzie jutro
![]()
Bałam się, że będzie się budzić w nocy, ale zaraz po 23 padła i obudziła się standardowo o 6. Też mnie trochę kusiło, żeby dać Małej butlę (mam kilka zamrożonych porcji pokarmu), ale to nie jest rozwiązanie - dziecko musi "powisieć" na cycu dużo, żeby organizm zwiększył produkcję, więc nie martw się, pewnie wszystko się unormuje!
Teściowa poprosiła mnie więc, żeby dołączyć ich do listy gości i w ten sposób mamy 14 osób (razem z nami). Całą imprezę robimy w restauracji - obiad i kawa, a potem dziękujemy :-) Alkoholu nie będzie, bo nie widzę takiej potrzeby.

. podziwiam Cię za wszystko co robisz i dla siebie i dla rodzinki. Ja jakaś niezorganizowana jestem. chyba też powinnam się wziąć za siebie. Może bym tak przykład z Ciebie wzięła;-)

:-)
. Jednym słowem balagan bo Kacper wczoraj do późna wojował a potem nie miałam już siły zbierać tych wszystich klamotów. A teraz Kuba kimnął 15 min. i zaczyna marudzić.Chyba wybiorę się na spacerek
szok
poczekaj troszkę zanim nakupisz tych butelek
życzę powodzenia kochana
a pokarm zawsze jest w piersiach tylko nam się wydaje że go jest mało 
musiałam jechac do bakomatu- teraz w Krakowie taaaaakie korki ze myslałam ze umrę- i auto bez klimy porazka!!!!! teraz szybko przyjechalismy do domu i zaraz wybywamy do tesciów na grilla- tesciowie wyjechali do norwegii a my zapraszamy znajomych i bedziemy grillowac :-) dziewczyny czy ktoras z Was jadła juz kiełbase z grilla? w sumie ja jesm juz wszystko ale jakos sie troszkę boję tej kiełbasy- a mam taką ochotę ze sie raczej skusze- jak pewnie jeszcze poczuje zapach to juz całkiem