Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już sobie wyobrażam jak będzie wyglądał tydzień bo ostatnio tyle czasu dochodził do siebie
no cóż wczoraj nawet w dzień pospał 2 godz z przerwami - raz 40 min a potem 1 godz ui babci nad wodą - pewnie to powietrze lepiej działa niż zasmrodzone w mieście
musze się wam pochwalić wczorajszym sukcesem - uśpiłam małego w łóżeczku ze smokiem
szok i jak na razie mały zaczyna powoli się normować - ale nie chwalę Jaśka bo znów zacznie jakieś akcje tworzyć
i jeszcze jedno - nie podchodze do łóżeczka jak kwęka lub miauczy dopiero jak zaczyna płakać - czasem sam się uspokaja i kima 
jestem z Tobą kochana i mam nadzieję, że wszystko się unormuje :-)
nie wiem jaki temperament i charakter ma Twój synek, ale może wystarczy go więcej przytulać, mówić, że go kochasz itd. może trzeba mu wytłumaczyć, dlaczego teraz zajmujesz się dużo młodszym braciszkiem, że jest malutki, uzależniony od Ciebie i że też się tak opiekowałaś Karolkiem jak był mały. Może warto go prosić o pomoc w opiec nad maluszkiem?
ale pocieszające jest, że Karol z czasem przywyknie do nowej sytuacji 
no i wszytsko byłoby super gdyby nie to, że mam migrenę od wczoraj
muszę porobić wyniki, bo może znów mam dużą anemię 
no właśnie, jakby załapała ;-)
indywidualista- innym słowem żywczyk
:-( aż serce mi ścisnęło bo przecież mocno się staram a tu d..pa
poczekam i zobaczymy co będzie
będę rozmawiać tłumaczyć i chyba przejdę się z nim sama na spacer

jednak co do spania to nadal będę konsekwentna i będę go usypiała w jego łóżeczku a ile się wczoraj nagadałam... że jego jest ładniejsze, kolorowe itp. i po 30 min mi usnął ale klęczałam przy łóżeczku i trzymałam smoka bo jeszcze nie może dobrze załapać i po kilku min. mu wypada
z czasem pewnie będzie już sam ciągnął.

żłobek to nic złego szczególnie że Marysia byłaby już w najstarszej grupie a to już jak przedszkole więc warto pomyśleć