magdalenkakol
Fan(ka)
Joanna ja marze o takim wypadzie Niestety moja maz dluzej niz 2 godziny to nigdy nie byl z malym Tez mam w perspektywie zakupy chrzcinowe dla siebie ale nie wiem jak ja sie wybiore Pewnie z Wojtkiem.
Asiowa dasz rade Na poczatku jest ciezko ale pozniej sie zorganizujesz i bedzie ok. ja caly czas sama z dwojka dzieciakow i zyje.
Asiowa dasz rade Na poczatku jest ciezko ale pozniej sie zorganizujesz i bedzie ok. ja caly czas sama z dwojka dzieciakow i zyje.
Wszystko w biegu... .A mąż nawet na chwilke nie moze sie zając Paulinką..., a ze ja musze zrobic pranie, rozwiesic je, posprzatac, zrobic obiad, itd... to Paulinka płacze, a Paweł nie umie tego zniesc :-( własnie w takich chwilach on zawsze z nia posiedział... Nie wiem czy dam rade... jeszcze w nocy mała spac nie chciała:-( a w ogole spie na wersalce w duzym pokoju i jest tak okropnie twarda, a zeby zasnac musze spac na boku... - ramiona mi odpadają

Całuje Was gorąco
Zaciska tak mocno dziąsełka, że sprawia mi ogromy ból. Zastanawiam się czy czasem nie bolą go te dziąsla. Caly czas wpych rączki i je przygryza. Może to na ząbki. sama nie wiem.
mam tylko nadzieje że Mikoś od niego nie załapie
parno, zero słońca i pewnie zacznie lada moment padac