daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hej dziewczyny! Cisza na forum 
My jak pojechalismy z Ł w piątek za miasto tak dopiero dzisiaj wrócilismy... fajnie było, odpoczelismy, zrobilismy grilla i mały non stop na powietrzu ;-) niestety juz musialeismy wrócic- Ł włąsnie poszedł do pracy
Bartus juz spi i ja zaraz lece sie połozyc bo padam na ryj ;-)
Lilianko duzo zdrówka dla córeczki!!!
Biedroneczko mam nadzieje ze u babci bedzie tylko lepiej!
Asiowo wspólczuje tej choroby męża- jeszcze troszkę i bedziecie razem- a ludzmi sie nie przejmuj!!!
Kasiau zgadzam sie z Aniknulą- czekamy na zdęcia kuchni ;-)
Ja tez mam mały burdeli w domku, ale dzisiaj nic nie robie!!! Ide spac bo jestem zmączona- jutro musze jechac po sukienke bo za tydzien na wesele
dobrej nocki dziewczyny!!!

My jak pojechalismy z Ł w piątek za miasto tak dopiero dzisiaj wrócilismy... fajnie było, odpoczelismy, zrobilismy grilla i mały non stop na powietrzu ;-) niestety juz musialeismy wrócic- Ł włąsnie poszedł do pracy
Bartus juz spi i ja zaraz lece sie połozyc bo padam na ryj ;-) Lilianko duzo zdrówka dla córeczki!!!
Biedroneczko mam nadzieje ze u babci bedzie tylko lepiej!
Asiowo wspólczuje tej choroby męża- jeszcze troszkę i bedziecie razem- a ludzmi sie nie przejmuj!!!
Kasiau zgadzam sie z Aniknulą- czekamy na zdęcia kuchni ;-)
Ja tez mam mały burdeli w domku, ale dzisiaj nic nie robie!!! Ide spac bo jestem zmączona- jutro musze jechac po sukienke bo za tydzien na wesele

dobrej nocki dziewczyny!!!
no cóż musze wykluczyć od czego może mieć taką kupkę.
Ja też eliminowałam pokarmy, aż doszłam do jedzenia wyłącznie bułki z masłem i szynką i wody mineralnej
Pediatra podpowiedziała mi, żeby podać Lacido Baby. Rozpuszczałam proszek w niewielkiej ilości mojego mleczka. Po trzech dniach kupki zrobiły się zółtopomarańczowe i papkowate. I robi je bez większego wysiłku raz dziennie. Nie wiem, czy ty próbowałaś Jasiowi coś podawać. W każdym razie życzę dużo zdówka dla synka 
podziwiam.