Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przynajmnie trochę sie oderwę od domu...
a co najważniejsze kestem przekonana, że twój kolega szybko wróci do formy, bo ma największą motywację na świecie ;-)

tylko na szczęście mój M jest w miarę wyrozumiały ;-)
a Ty będziesz miała więcej czasu dla siebie i pozostałej dwójeczki, bo pewnie są zazdrośni, że Domiś wymaga bardzo dużo Twojej uwagi, muszą się w końcu podzielić z braciszkiem mamusią ;-)
) a i to z wielkim trudem usypia. Wieczorem tylko cyc do zaśnięcia był. Dzisiaj strasznie się wierciła, denerwowała, nie chciała cycać, aż straciłam cierpliwość, włożyłam do łóżeczka, włączyłam karuzelkę, ale położyłam ją obok łóżeczka, żeby mała widziała tylko cienie rzucane na sufit, wyłączyłam muzykę i zanim karuzelka się wyłączyła mała usnęła
bez lulania, cycania, śpiewania, ot tak, jedynie paluszki ssała i tuliła się do pieluszki
, to znów włączyłam karuzelkę i mała pokwękała, ale usnęła w kilka min. bez problemu

ciekawe ile teraz przespi...
)
i wierzę, że będzie uczył córeczkę chodzić ;-)

więc ja też się nie wychylam cóż trzeba szukać romantyka ze świecą na tym świecie 
czyli tylko ja i Kasia wracamy do pracy
[/I][/FONT][/SIZE]
- już pęka mi serce jak myslę o zostawieniu dziecina 3 dni :-(
tutaj zawsze moge liczyc na miłe i ciepłe słowa

Madziu czytzłam tę histori z ogromnym podziwem dla Twojego kolegi! Jestem pod wielkim wrażeniem! Życze mu sił i wytrwałości!
A ja dziś odwiedziłam fryzjera i teraz mam dużo krótszą i jaśniejszą fryzurkę ;-) Fajnie było sie odprężyć ;-)