reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji rocznic.
Aniknulka mój powiedział że po to się ożenił żeby skończyć z tymi pierdołami.
Ostatnio kwiaty dostałam od niego w szpitalu ale i tak ich nie mógł wnieść tylko tyle że mi je pokazał.
Niestety nie należy do tych co to prezenty robią przy byle okazji.
Alize każda ma niestety czasem dość - ty masz sporą gromadkę więc i jeszcze więcej
roboty. Prania , prasowania i gotowania jest więcej . Moja starsza też marudzi i nie mam ostatnio cierpliwości.Ola nie spała w nocy za dużo i szczypią mnie aż oczy teraz nie śpi o 6 stej i jak tu dospać ? Człowiek niewyspany i zmęczony ma jeszcze mniej cierpliwości
Mata ja raz też nie wiedziałam co z małą robić bo najedzona, przewinięta i nie chciała spać a wystarczyło że ją wzięłam na ręce i w 3 sekundy usnęła :-)

hej dziewuszki!!!

Aniknulko Mata wszystkiego naj z okazji rocznic:-)

ja również nie wyspałam się dzisiaj:-( Mikoś niestety chory i bidulek co chwile pokasłuje i przez katar dławi się:-( także moja noc była kiepska teraz jest lepiej bo wywietrzyłam porządnie mieszkanie i powietrze jest lepsze:sorry2: także na 15 do lekarza...na szczęście M ma urlop do piątku:szok::-D

Iwoszku czyli ja zaczynam jako pierwsza pracę:sorry2: a tych zjazdów to ci nie zazdroszczę:no: ale trzymam kciuki by poszło gładko:tak: i byś pozaliczała wszystko na 5:-)

azile dzielna z ciebie mamusia!każda z nas ma słabsze dni a ty kochana powinnaś ze swoim M coś ustalić, przecież nie możesz mieć wszystkiego na swojej głowie:tak: zostaw mu dzieci i choć na godzinkę dziennie wyjdź z domu:tak: mi to przynosi ulgę i działa cuda:-)

Lorcia ma rację , przydałaby ci się Alize jakaś odskocznia chociaż na godzinkę i dla męża będzie to nowe doświadczenie :-)

Aniknulko i Mata... wszystkiego naj z okazji rocznicy:-):-):-)

U nas dopiero 1 rocznica bedzie..., a mąż raczej nie zapomni o rocznicy, bo wtedy ma urodzinki:-p prezent wczoraj kupiłam, mam nadzieje,ze mu sie spodoba...
a mała odbija tatusiowi stopki i raczki:tak: ale miałam zabawy przy tym:-p:-p:-p cała z farbki była,a ona jaka szczesliwa:-D
Dzis lecimy na szczepienie, mam nadzieje, ze mała zniesie to tak samo dobrze jak ostatnio, bo niestety znow 3 razy beda ja kłóc...
a ja zas cała chodze i sie stresuje:zawstydzona/y: Dzis na szczescie mąż moze z nami jechac to moze lepiej to zniose!!! ehh

ach faceci!!! U nas też stresy ja od pazdziernika wracam na studia a mój M nadal nie może znaleźć pracy!:baffled: i zaczyna sie nerwówka. Do tego zaczyna z domu sie robić oddzial szpitalny:baffled:

a fotki wrzuce na zamkniety póżniej!

No i proszę co sie porobiło......chore dzieci zdenerwowane matki - tak się nie da żyć.Proponuję weekend w SPA..najlepiej zbiorowy, tj. wszystkie czerwcówki:tak:;-)Ale marzenie co???

Lorciu i Kasiu dołączam do grona nie wyspanych..też od 6 rano na nogach.Wczoraj też tak samo.I poszłam spać dopiero ok 23ej.Byłam sama a musiałam pojechać oddać płyty do biblioteki i na pierwsze spotkanie na basen więc zjechałam po 19ej. Zanim obrobiłam maluchy itp to się 23a zrobiła. A dzisiaj już byłam na zakupach odprowadziłam Olka niestety razem z Antkiem teraz idę zjeść i obiad wstawiać..ciężki nasz los..............

Ja to niestety nie lice juz na to ze sie wyspie . Wojtek dzisiaj bdzil sie o3,4 i 6 juz bylo po spaniu. A klade sie sapc ok 22 .
Magdziarko wspolczuje sapcerku w taka pogode u nas jest okropnie . Dziekuje Bogu ze ja mieszkam na przeciwko szkoly i Kinga sama do niej chodzi.

reklama
Magdalenkokol na całe szczęście "odprowadzam Olka samochodem":-D
Ale i tak wiadomo. Trzeba wcześnie wstać dsać śniadanie..zapakowac kanapkę ubrać Antka ...on się niecierpliwi strasznie jak lezy ubrany. Ubrać Olka( doglądam czy wszystko ma) ubrać siebie do samochodu w foteliki to schodzi i się człowiek umorduje do szkoły muszę Antka wnieść bo nie zostawię w aucie- a w szkole głośno zarazki gorąco...blebleble i tak dalej.

Co do pogody u nas jest cudnie od rana:-)od razu lepiej się czuję!

Do góry