Fajnie,że Wasze dzieciaczki pobijają rekordy w spaniu

Tym którym dzieciaczki się popsuły życzę szybkiej naprawy;-)

Zmęczonym mamom relaksu,a chorym dzieciaczkom zdrówka

Mój misiu ciągle śpi tak samo czyli obowiązkowo kąpiel, po kąpieli butla,ok. 2 butla i ok. 6 butla ,pije na spiąco i śpi zwykle do 9. Ostatnio usypia mi na rękach,bujam go też czasem w wózku i w dzień śpi w wózku. Dla mnie we wózku lepiej poniewaz mogę się z nim przemieszczacz po domu,jestem zawsze przy nim bo często refluks go męczy, biorę go nawet do łazienki kiedy myje lub suszę włosy,już się do tego przyzwyczaiłam. W nocy śpimy twarzą w twarz na boczku, żebym mogła usłyszeć kiedy się zakrztusi,kiedy przyjeżdza mój M. śpimy tak samo.Nawet nie próbowałam go usypiać w łóżeczku z przyczyn bezpieczeństwa i pewnie tak już zostanie.Mały mój jest słodki i ciągle uśmiechnięty

teraz tylko troche marudzi na zęby...Kiedy się urodził i często pokarm zalewał mu nos i nie mógł oddychać to ja myślałam,że nie dam rady go upilnować miałam straszne myśli,ciągle żyłam w strachu,byłam przytłoczona tą odpowiedzialnościa potem szpital... ale podniosłam się z tego i już 4 miesiące prawie minęły,a ja ciągle jeszcze daje radę:-) i bardzo go kocham...
W piątek jedziemy do gastrologa dzieciecego,ciekawe co nam powie...