daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A u nas prądu nie było ponad godzinę -korki wywaliły ( za dużo sprzętu naraz chodziło) dobrze że mały spał
Dobrej nocy dziewczyny!!! ;-)
Dobrej nocy dziewczyny!!! ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a ja próbowałam pisać pracę i skleciłam tylko jedną stronę :-( nie wiem jak ja ją napiszę... najlepiej jakbym mogła sama zostać i pisać, ale nie mam z kim małej zostawić... W weekend mąż nadrabia tydzień i kończy wszystkie sprawy remontowe, żeby w końcu mieszkać normalnie, a nie na placu budowy
tylko ciekawe jak mała będzie spała sama w pokoju, skoro nawet nie potrafi już usnąć w łóżeczku
martwić będę się najwyżej później 

ja wczoraj poszłam sobie wieczorem na imprezkę do firmy a M został z chłopakami
i Mikoś obudził mu się ok 22 głodny
ale M był dzielny
nakarmił, utulił i poszedł spać
jej jaka jestem z niego dumna:-) a ja się troszku wybawiłam, zintegrowałam no i powoli zaczynam ponownie wdrażać się w świat finansów
M w pracy a mieszkanie przypomina tornado a mamuśka ma lenia
ach te ząbkowanie....

.Dwa razy Adasko sie dusił i musiałam go ratowac.Mam nadzieje ze wreszcie sie to skonczy.To juz trwa od 11 sierpnia:-(.

,to leniu****e,córki robia obiadek,syn sprzata.A po obiedzie wybieramy sie na długasny spacer.Miłego dnia kobitki.
godz. 19