reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie mamusie :-)
dzisiaj znów pierwsza ;-):-D

u nas nocka koszmarna... mała po kąpaniu usnęła już po 19, ale budziła się co chwilkę, w sumie nie przespała spokojnie nawet pół godziny... dopiero koło 1 przysnęła lepiej z nami w łóżku, ale i tak budziła sie co 1,5h a po 6 już wstała :baffled: a ja próbowałam pisać pracę i skleciłam tylko jedną stronę :-( nie wiem jak ja ją napiszę... najlepiej jakbym mogła sama zostać i pisać, ale nie mam z kim małej zostawić... W weekend mąż nadrabia tydzień i kończy wszystkie sprawy remontowe, żeby w końcu mieszkać normalnie, a nie na placu budowy :sorry2:
dobra, nie narzekam ;-) dzisiaj będą już meble do pokoiku małej :tak: tylko ciekawe jak mała będzie spała sama w pokoju, skoro nawet nie potrafi już usnąć w łóżeczku :baffled: martwić będę się najwyżej później :-p

pogoda też okropna, ale i tak wyciagnę małą na spacer, bo przynajmniej wtedy nie marudzi :sorry2:

miłego dnia :-)

:-)Dzien Dobry

Pogoda niestety okropna :-(
Nocka przespana, tylko pobudka była o 5, zjadla i spała do 7, teraz znów zasnęła i pospi ok 3 godzin. Mam czas na posprzątanie mieszkania.
Fabianek przespał noc bez ataku kaszlu - ufff

Uciekam do roboty :-D
Ciaooo

Dzień Dobry:-)

u mnie nocka spokojna :-) tzn. niepełna dla mojego M:-D ja wczoraj poszłam sobie wieczorem na imprezkę do firmy a M został z chłopakami:tak: i Mikoś obudził mu się ok 22 głodny:szok: ale M był dzielny:tak: nakarmił, utulił i poszedł spać:tak: jej jaka jestem z niego dumna:-) a ja się troszku wybawiłam, zintegrowałam no i powoli zaczynam ponownie wdrażać się w świat finansów:-D

a dzisiaj pogoda lipna:baffled: M w pracy a mieszkanie przypomina tornado a mamuśka ma lenia:sorry2:

I ja Was witam mamusie!
U nas noc koszmarna- nie pamiętam kiedy taka ostatnio była- Bartek co chwilę sie wybudzał, płakał i ja praktycznie cały czas na nogach :baffled: ach te ząbkowanie....:dry:

Teraz Ł sie w końcu zajmuje Bartkiem, a ja mam chwilę dla siebie, pije sobie kawe, zaraz musze sie zbierac do sklepu- cos na obiad wykombinowac i ok 13-stej pojade na basen.
U nas pogoda całkiem całkiem, rewelacji nie ma ale za to deszcz nie pada :tak:
Miłego dnia!!!

Witam,u nas noc byłaby idealne gdyby ne ten cholerny koklusz:crazy::crazy:.Dwa razy Adasko sie dusił i musiałam go ratowac.Mam nadzieje ze wreszcie sie to skonczy.To juz trwa od 11 sierpnia:-(.
Teraz sobie smacznie zasnął ,a mamuska na kompa :-).
Poniewaz mam dzisiaj urodziny---35 :szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,to leniu****e,córki robia obiadek,syn sprzata.A po obiedzie wybieramy sie na długasny spacer.Miłego dnia kobitki.

Limba - Wszystkiego Najlepszego !!!

A moja Nadia spi i spi , obudziła się ok 11 , dałam jej soczki i znów zasnęła, no cóż mnie się chce spać a co dopiero takiemu maluszkowi :-)

Dzisiaj moje drogie wybieram sie do Teatru z mężem na ,, Wieczór kawalerski ,,:nerd: godz. 19
Mam jeszcze sporo czasu ale już nie mogę się doczekać :rofl2:

LIMBA NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilianko bardzo fajnie masz ze z m wychodzicie!! Ja juz nie pamiętam kiedy gdzies razem bylismy np. w kinie :dry:

My juz po obiadku, ja popływałam sobie a Ł w tym czasie był z Bartkiem na spacerku, mały spi a my mamy chwile wolnego, zaraz bedziemy jechac ustalic menu na chrzciny (za tydzień-26.10) a potem moze jakies ciasto upiekę??? :tak:

reklama
Limba wszystkiego najlepszego!

Liliana to dobrze że wychodzicie! My z M też się tydzień temu "wypuściliśmy":-)

A my dziś do marchewki i ziemniaczka dorzuciliśmy pietruszkę:tak:

Do góry