reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej
Milka fajnie ze sie odezwałaś, ciesze sie ze juz powoli konczycie w domku :tak:

U nas niedziela szybko minęła, teraz Bartek ma drzemkę, Ł poszedł z kumplami na piwo, a matka polka siedzi w domu i zamiast odpoczywac jak to w niedziele musze troszkę ogarnąc mieszkanie, bo cały dzień nas nie było i musze teraz :dry:
Bartek juz drugą noc z rzedu budził sie w nocy z płaczem przez te zęby :angry:
Mam nadzieje ze dzisiaj ładnie pośpi :tak:

reklama
Milka fajnie że sie odeawałaś.
My dziś kończymy 4 miesiące:-):-):-):-)
Mata i kasiau też . Więc wszystkiego naj wam. :-):tak:
U nas dziś niedziela w domku. Za to wczoraj cały dzięń na wyjeździe. Wróciliśmy a małym o 22 od znajomych. dzieci sie wybawiły(starsze) ja zrelaksowałam.
Za to dziś Domiś marudny jak nic. Kupy nie robi od 2 dni, a zęby niby idą tylko ich nie widać. Dziąsła nabrzmiałe:szok::szok::szok:.
Mam pytanie jak kąpiecie dzieci to moczycie im uszy (zanurzacie w wodzie)bo ja sie jeszcze boje?

Ostatnia edycja:
Witam o poranku.
Ja mam dzisiaj wielkie plany. obiecałam sobi ze uporam sie z zaległym prasowaniem, wiec juz zrobiłam zupke i deska do praowania rozłozona. teraz tylko czekam na zmeczenie synka i siup go do łózeczka. Sama łapi zelasko i mam nadzieje ze sterta ubran zniknie.
pozdrawiam z rana i miłego dzionka. pa

Alize to synek niech śpi ładnie i niech ta góra ubrań znika :-)
U mnie też jest góra ale naczyń w zlewie :szok:
Ciekawe czy moja siostra dziś urodzi ? Już 6 dzień po terminie :baffled:

Witajcie kochane!

Azile no to mam nadzije ze wszystko wyprasujesz i bedziesz miała z głowy :tak:
Kasaiu coś wiem o stercie naczyń w zlewie...:dry:
Fajnie ze w krótce siostra urodzi :tak: a co do porodu po terminie- to pewnie siostra juz sie doczekac nie moze :tak: (sama urodziłam 15 dni po :baffled:) to było okropne czekanie- ale za to jaki miły i cudowny efekt końcowy :-D

U nas nocka minęła tak sobie, Bartek przez zęby budził sie co 2-1 godzinę, ale zjadł i szedł spac dalej, teraz ucina sobie drzemkę, Ł odsypia popijawe :dry:, a ja na bb zamiast sprzątac :-p
Miłego dnia!

Ja już pozmywałam. Mąż zrobi mi zakupy na tydzień i odbierze Wercię ze szkoły.
Daruunia siostra pierwsze też przenosiła tak jak ja 10 dni - ja drugie tylko 3 więc myślałyśmy że może 2 też jej się uda szybciej urodzić a tu też musi czekać.

Hej Hej
Witam w ten słoneczny dzionek, widze moje drogie , że pracowicie rozpoczynacie dzień, ja także zabieram się za zmywanie i prasowanie.
Nadia przespała super nockę ok. 6 dalam jej mleczko i spała do 8 , teraz juz zasnęła a ja biorę się do pracy.
:rofl2::-):-D

Witajcie dziewczyny.
Maja dzisiaj spala 10 godzin!I myslalam,ze jeszcze spi,bo nie bylo jej slychac,a ona tylko w ciszy wpatrywala sie w karuzelke:-)
Kasiau-dzieki za linka,zaraz tam wejde.
Ja po powrocie mam gory prania,wiec zaraz beda tez gory prasowania.Nie wspomne o sprzataniu....

reklama
hello

azile - ja zanurzam uszka
w ogole kapie juz Olge w taki sposob. Leje wode do wanienki - nieduzo - tak by mogla lezec samodzielnie. Sila rzeczy uszka sie wtedy zamaczaja - ale ja juz jej utrzymac nie moge - ona jest duza i ciezka i tak fika....jestem wtedy cala mokra. A tak tylko stoje i ubezpieczam ja "wzrokiem"
o tak wlasnie sobie sama lezy

Ostatnia edycja:
Do góry