reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Halo Halo
Piekny dzionek dzisiaj mamy - uwielbiam takie dni... wtedy mam duzo siły, sprzątam, piorę , prasuję. Odebralysmy z Nadią Fabiana z przedszkola, poszlismy wspólnie na zakupki i spacer.
Teraz Nadia spokojnie leży a Fabianek bawi się a ja serfuje ;) po necie ...

reklama
Witam U nas wszystko w porzadku. Wojtek w nocy ladnie spi bo tak do ok 5 pozniej wciagnie 150 i dalej do 7-8 .Za to w dzien daje popalic Chyba mu ida zeby .Jak mu posmaruje trozszke dziasela to jest ok. Co do jedzenia bardzo smakuja mu zupki marcwhiowe niestety tylko kupne te co ja ugotuje sa beee. Nie smakuja mu brokuly ale jabluszka juz tak. Najlepiej takie utarte przeze mnie. Soczki lubi wszystkie.
My teraz korzystamy z pogoddy i spacerujemy .

Załączniki

• 20.10.2008 010.JPG
    20.10.2008 010.JPG
    44,2 KB · Wyświetleń: 35
A ja dziś spróbowałam małej dać marchewkę ale pluła i pluła.
Dziś mogę powiedzieć że była grzeczna jak aniołek bo nawet jeśli nie spała to dość długo wytrzymała w leżaczku tak, że mogłam ugotować i pozmywać a nawet poprasować. Potem położyłam ją na kocyk i też się turlała z radością - oby jej tak zostało :-)

Co do zanurzania to ja trzymam mała tylko za kark a reszta ciałka leży sobie na dnie wanienki i się strasznie wije i kopie i ma radochę :-) uszy się przy tym moczą ale wycieramy wacikami

Cześć dziewczyny!
Milka Majka witajcie po przerwie:-)

Ja też moczę uszka, trzymam jak Kasia za kark a Maciuś się tak wierci że ja też jestem wykąpana:-D

Milka jest ogłoszenie od administratora aby takie zdjęcia umieszczać na zamkniętym. Mnie absolutnie nie przeszkadza a mała słodka ale troli i zboczeńców nie brakuje a nie chciałabyś aby ktoś się slinił na widok twojego dziecka:tak::tak::tak:

Byłam wczoraj na chrzcinach u brata za chrzestną, mój Maciuś w porównaniu z Szymonem to wielkolud no ale Maciek ma już 5 miesięcy a Szymon miesiąc

U nas jakoś leci,dzisiaj dzięki mojej mamie umyłam okna i wyprałam pościele,potem byłam w miescie na zakupach i kupiłam sobie pare rzeczy tylko kozaków jeszcze nie mam.Mały nadal marudny i ciągle chce noszenia,a do buzi wkłada wszystko i koło usteczek ma pełno czerwonych plamek,od tego próbowania wszystkiego.Dzisiaj dałam mu na noc kaszke malinową i wypił 240:szok:(musiałam dorobić)malinki mu smakują:-D
Azile ja nie zanurzam uszek i nie będe tego robić długo,tak postępowałam z Eryką kiedy była mała i tak będzie z Filipem, boję się żeby go nie zawiało bo u nas są przeciągi.

reklama
Hej dziewczynki!
Witam z rana
ZASPAŁAM:szok::-:)sorry2:
Dzieci się o mało co nie spóżniły, Maciek żle spał i co chwilkę się budził:baffled: a jak usnął o 6.00 to ja z nim:-D. Sąsiadka przyszła po Krzysia żeby go odprowadzić do przedszkola to mnie obudziła:zawstydzona/y::sorry2:
Pozdrawiam

Do góry