Jotemka
Fanka BB :)
Mamot, plan ambitny to fakt...
Urszula, przerazila mnie historia tej dziewczyny. Tez mam doly (jak pewnie kazda z nas), ale nie zdawalam sobie sprawy ze moze to miec az taka sile... Trzymam kciuki za dziewczyne...
U nas powoli;-) czyli nie wiem w co mam rece wlozyc. Wczoraj zakupilam komplet ksiazek Marcinkowi, troche wyposazenia do szkoly. Zmiana zerowki w trakcie roku to dopiero wyzwanie
. Dzis jade jeszcz mundurki. Przede mna poszukiwanie workow na buty, stroj gimnastyczny. Musza byc materialowe, czyli te "gadzetowe" nie wchodza w rachube. A ze minal sezon na te rzeczy w sklepach to jest ciezko nieco :-(. Ale dam rade bo jak nie ja to kto???
Dzis Marcinek poniosl do przedszkola worek slodyczy A tak naprawde nie moze sie doczekac szkoly, szkolnej zerowki. I cieszy mnie to bardzo, bardzo. A ja razem z nim!
Milego dnia wszystkim zycze.
Urszula, przerazila mnie historia tej dziewczyny. Tez mam doly (jak pewnie kazda z nas), ale nie zdawalam sobie sprawy ze moze to miec az taka sile... Trzymam kciuki za dziewczyne...
U nas powoli;-) czyli nie wiem w co mam rece wlozyc. Wczoraj zakupilam komplet ksiazek Marcinkowi, troche wyposazenia do szkoly. Zmiana zerowki w trakcie roku to dopiero wyzwanie
. Dzis jade jeszcz mundurki. Przede mna poszukiwanie workow na buty, stroj gimnastyczny. Musza byc materialowe, czyli te "gadzetowe" nie wchodza w rachube. A ze minal sezon na te rzeczy w sklepach to jest ciezko nieco :-(. Ale dam rade bo jak nie ja to kto???Dzis Marcinek poniosl do przedszkola worek slodyczy A tak naprawde nie moze sie doczekac szkoly, szkolnej zerowki. I cieszy mnie to bardzo, bardzo. A ja razem z nim!
Milego dnia wszystkim zycze.

meczy sie ta moja mała przez te zabki..., ale mam nadzieje, ze lada dzien to sie skonczy przynajmniej na chwilke
ale za to mała teraz ładnie śpi i lepeij zasypia ;-)