Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja Wercia zrobiła się ostatnio taka pyskata ze sił mi brakuje. Teraz ma karę 2 dni bez telewizji bo mnie wkurzyła już na maksa.
Chce jej także uświadomić że istnieje inny świat niż tylko telewizor.

ale na pocieszenie, potem zaczyna hamować 
no i zacznie się coroczny dramat prezentowy
jak znaleźć coś fajnego, pasującego do osoby a zarazem w sensownej cenie
a najlepsze, że pomysłów na prezent brak
macie jakieś propozycje 

Artur ma dwie jasne plamki na dolnej szczęce, tak jakby dolne jedynki.Patyk my gdzies tydzień przed pierwszym ząbkiem byliśmy u pediatry, pytałam sie czy mogą juz małej iść ząbki, a ona na to, że nie idą i co? Za tydzień był ząbekjaki wniosek? lekarzy słuchać czasem z przymróżeniem oka (rozumiem, że stwierdziłaby to na potstawie zdjęcia rtg, a ona tylko na dziąsełka popatrzyła, które nawet tuż przed wybiciem się ząbka nie były ani rozpulchnione, czerwone, nic...
także Patyczku ja nastawiałabym się, że już niedługo zobaczycie ząbeczka :-)
Michal miał Inferix Heksa bo stwierdziłam że tym razem biore wszytskie płatne szczepionki. i było ok
Patyk a jak ci kazała pediatra dac kolejną dawkę? Możesz Infarixem 5 w 1 czy dalej trzeba tym 6 w 1 - pielegniarka mi powiedziała ze moge 5 w 1 a pediatra się upiera sie musi byc 6 w 1 a ja nie chce mu dawać niepotrzebnie wiec szczepionki na żóltaczke bo to bez sensu a jak sie bedzie dawac cały czas 6 w 1 to dziecko dostanie 2 dawki żółtaczki więcej.
O szczepionkach nikt mi nic więcej nie mówił. Pielęgniarka zadecydowała, że 6w1.no i jesteśmy na Nutrramigenie bo Misiek wysypany dziś od nowa....
Oczywiscie miałam racje ze on nie jest głodny w nocy. Zjadł o 24 140 ml, potem się obudził o 2.30 dostał wodę, podurdał i poszedł spać, potem o 5.30 zjadł ładnie 120 ml, potem o 7 dostał wodę i walnelam sie jeszcze do łożka a on spał do 8.30. Zjadł dopiero o 9 100 ml z wielka łaską, ale już o 12 - zjadł 170 ml a o 15 dostał pierwszy raz nutramigen - bałam się że nie bedzie chciał ale zjadl 140 ml!!!!
Ja na poczatku dosladzałam nutra glukoza i tak na poczatku chyba lyzeczke na 100 sypalam pozniej co raz mniej i mniej w koncu na drugi dzien juz jadl sam nutra. Co do innego jedzenia to brokuly mojemu nie wchodza za chiny za to zupka marchwiowa super i jabluszko nie wazne czy prazone czy surowe utarte..
A po jakim czasie Wasze bobasy przekonały się do innego jedzonka niż mleczko i przestały pluć „nie mleczkiem”? Mój pokarm nie wystarcza już Arturowi. Mały częściej budzi się w nocy, i w dzień taki marudny niedojedzony.
Karol mnie wykańcza!!!!pyskuje strasznie a ma przecież dopiero 3.5 roku
czasem to już mi się płakać chce przez jego ciągłe piski krzyki histerie:-(
mimo że Mikoś ciągle był przystawiany
ja już nie wiem co mam robić

Darunia gratuluję udanych chrzcin i drugiego ząbeczka u Bartusia. Długo trwała nauka picia sztucznego mleka z butli??

Mamoot 3 godziny to niewiele![]()