reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Z rana Witam i o pełne brzuszki pytam :-):-D
Jak tam kochane się czujecie???
Moja Nadusia wstala o 8:30 - spało sie dziecko dobrze :-D:tak:

Uciekam robić sniadanko - miłego dnia

reklama
Dzień dobry!!!
U nas nocka w mierę ok, Bartek raz się tak przekręcił że zdziwiłam się gdy zamiast jego buźki zobaczyłam stópki, a jedna jeszcze goła- wyciągnął sobie z pajacyka :-)

Teraz ucina sobię drzemkę, Łukasz spi po nocy, dzisiaj chyba pojedziemy do babci Ł, przynajmniej jakaś rozrywaka ;-)
Objedzona jestem jak ''świnka Halinka'' :-D

Miłego dnia!!!!

Witam, u Nas nocka taka sobie ale leżeliśmy prawie do 9 tej. Mała zaczęła tak łazić po łóżku że musiałam już wstać bo męczące jest to ciągłe poprawianie jej. Na dywanie też łazi pod choinkę , do przewodów itp.
Ciekawa jestem co to będzie jak będzie raczkować.
My dziś znów w gości już 3 dzień :baffled:
Miłego dnia mamusie :-)

Witajcie!!! U nas nocka w porównaniu do ostatnich kilku super pobudla tylko dwa razy. Teraz Kuba ucina sobie drzemkę a ja na BB zobaczyć co się dzieje.

Azile zdrówka dla Domisia życzę.

My pewnie po obiedzie na jakiś spacer się wybierzemy choć pogoda już nie taka ładna jak wczoeraj. ale co tu robic. Nie mamy kogo odwiedzić,a leżeć do góry brzuchem ile można;-):-D
Miłego dnia Wam życzę

Dzieki za pamięć o nas. Domiś dziś nieco lepiej. Dużo śpi i widać że jest osłabiony. Coś ostatnio często nasz choroby łapią i pewnie juz jesteście znudzone moimi postami. ZAwsze w nich to samo.:-:)zawstydzona/y:
Ja w tym roku miałam dwie wigilie najpier u siebie z teściami później u mojej mamy.Wczoraj miałam gości i dzś byłam zaproszna ale nie stety Domiś nie nadaje sie na eskapady więc zostaliśmy w domu. Nie jesteśmy sami bo szwagierka u nas jest z dziećmi więc jest wesoło.
Ciesze sie z tych świąt był mimo choroby Domisia spokojne i psychicznie wypoczęłam.:tak:

reklama
Azile fajnie, że odpoczęłaś. jeszcze tylko żeby choróbska Wam odpuściły:tak:. Dobrze, że piszesz co u Ciebie przynajmniej jesteśmy na bierząco;-) i wcale to nie jest nudne. Poprostu tak się u Ciebie teraz układa. Napewno przyjdą lepsze dni i wtedy zasypiesz nam ogromem dobrych informacji:-)

Do góry