reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam się i ja:tak:
My tez w trasie przez całe swieta, dzis w koncu chwila dla siebie:tak: wypróbowałam nawet moje łyzwy dzis i wyrżnełam orła:zawstydzona/y: Mąż akurat filmik kręcił:-p ale jak super było odetchnąć i pojezdzic jak za dawnych czasów:tak: No i spalic co nieco po swietach:tak:
Ogólnie fajne te swieta z Paulinką, zupęłnie inne niz do tej pory:tak: Jedynie u tesciów ciezko, ale przezyłam:tak:

Paulince powoli katarek przechodzi, ale ciagle sie meczy niestety...

Zdrówka dzieciaczkom!
Lilianko... 3maj sie!

witam po swietach :-) i przed nastepnymi :-D:-D
ja nawet za bardzo przejedzona nie jestem...nie mialam na to czasu :-)
Maly przechodzi chyba na diete bo przez caly dzien po 1/3 1/2 butli tylko zjadal..mam nadzieje ze nie bedzie tego nadrabial jakos specjalnie w nocy :zawstydzona/y:
milego wieczoru zycze :-)

Ja dopiero wróciłam z gości - ukradli nam z samochodu fotelik małej :szok: Mąż chyba nie zamknął tyłu - tak mu się wydaje bo nic nie było zepsute - a ja akurat dziś mu mówiłam że za kaskę ze świąt można by było kupić fotelik większy - i nie wiem czy to była moja intuicja czy bardziej męża głupota że nie zamknął tyłu

Uuu no to Kasiu pech -po co komu fotelik dziecinny, złodziejowi to wszystko się przya ehhh co za świat!!!
Ja już Nadię w większy fotelik przesadziłam, teraz chciałabym sprzedać ten mały.

Kasiu tak mi przykro z powodu fotelika jejku czemu to ludzie robia i nikt nie pomyslal,ze to fotelik malej dzidzi nikomu nie bylo glupio reki wyciagnac:wściekła/y:

reklama
Do góry