reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Majeczko przez całe święta mały był ruch na BB. Wszystkie mamy świętowały i spędzały czas w rodzinny gronie. A ja jednym słowem jestem zmęczona tymi świętami i trochę cieszę się że się skończyły
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Święta, Święta i po Świętach...
;-)
Witajcie Kochane! Mam nadzieje że u Was wszystko ok!
Ja dzisiaj wybieram się na basen zrzucic troszkę kalorii
a pod wieczór znów wychodzimy z Ł na rynek poszalec, ale się bardzo cieszę, ostatnio było super a idziemy w takim samym składzie, a nawet powiększonym ;-) Teściowa mówiła że z małym zostanie, także fajnie ;-)
A wczoraj byliśmy u Ł babci, fajny taki wyjazd, byliśmy jeszcze z jego rodzicami, pozniej pojechaliśmy do nich, Bart został z babcią a ja z Ł na sanki poszliśmy

smiechu było co nie miara- tylko, że jeszcze za mało śniegu, liczymy że dzisiaj spadnie więcej i jutro bedziemy smigac znów
hihi jak dziecko się czułam ;-):-)
Miłego dnia!!! :-)

Witajcie Kochane! Mam nadzieje że u Was wszystko ok!
Ja dzisiaj wybieram się na basen zrzucic troszkę kalorii

a pod wieczór znów wychodzimy z Ł na rynek poszalec, ale się bardzo cieszę, ostatnio było super a idziemy w takim samym składzie, a nawet powiększonym ;-) Teściowa mówiła że z małym zostanie, także fajnie ;-)
A wczoraj byliśmy u Ł babci, fajny taki wyjazd, byliśmy jeszcze z jego rodzicami, pozniej pojechaliśmy do nich, Bart został z babcią a ja z Ł na sanki poszliśmy

Miłego dnia!!! :-)
Witajcie kochane po Świetach
Jak tam Wasze samopoczucie???
My czujemy się całkiem dobrze, Nadusia dzisiaj dała mi pospac, spała do 7 zjadła mleczko i spałysmy do 9 - kochane dziecko
A ja jestem nadal sama w domu z Nadusią:-( i teraz do mnie nalezy zjadanie świątecznych wypieków - hmmm niezle co? keksa całego zjadłam haha
Przydalby mi sie taki sport zimowy w obecnej sytuacji hehe - no ale moja Nadusia cos kicha i ma lekki kaszelek ...
Jak tam Wasze samopoczucie???
My czujemy się całkiem dobrze, Nadusia dzisiaj dała mi pospac, spała do 7 zjadła mleczko i spałysmy do 9 - kochane dziecko

A ja jestem nadal sama w domu z Nadusią:-( i teraz do mnie nalezy zjadanie świątecznych wypieków - hmmm niezle co? keksa całego zjadłam haha
Przydalby mi sie taki sport zimowy w obecnej sytuacji hehe - no ale moja Nadusia cos kicha i ma lekki kaszelek ...
magdalenkakol
Fan(ka)
Witam po swietach. Ja mialam strasznie zaganiane wigilia i pierwszy dzien swiat u tesciowe wczoraj u mnie na obeidzie byla siostra z zieciem. Jej corka w szpitalu czkea na maluszka. Mial byc przed swietami ale nie spieszy mu sie .
Ja we wtrorek przed swietami byłam z Wojtekiem u lekarza. Ogolnie wszytsko z nim ok Pani doktor wszytsko mu sprawdziła . Siusiaka , jaderka głowke naczyniaka brzuszek. Ma jednak zmiany astmatyczne. Wydłuzony oddech moze byc to na tle alergicznymalemoze to byc, wysilkowe jak i od jego wagi. jednak trzeba to kontrolowac. Dostal pulmicort do inhalacji i zyrtec. ma miecoczywiscie diete .I nie wiem jak to jest ale cieleicna i Krolik sa niewskazane lepiej dac drobi chuda wieprzowinke,.
No i za miesiac kontrola.
Ja we wtrorek przed swietami byłam z Wojtekiem u lekarza. Ogolnie wszytsko z nim ok Pani doktor wszytsko mu sprawdziła . Siusiaka , jaderka głowke naczyniaka brzuszek. Ma jednak zmiany astmatyczne. Wydłuzony oddech moze byc to na tle alergicznymalemoze to byc, wysilkowe jak i od jego wagi. jednak trzeba to kontrolowac. Dostal pulmicort do inhalacji i zyrtec. ma miecoczywiscie diete .I nie wiem jak to jest ale cieleicna i Krolik sa niewskazane lepiej dac drobi chuda wieprzowinke,.
No i za miesiac kontrola.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Magalenkakol mam nadzieję Że wszystko bedzie ok! Trzymam kciuki! A zdziwłiłaś mnie z tym królikiem 

Jaka strasza ciszaaaaa

Bart właśnie z Ł u teściów, ja siedzę w domu i zaczynam się powoli zbierac ;-)
Życzę Wam miłego wieczorku!!!

Jaka strasza ciszaaaaa

Bart właśnie z Ł u teściów, ja siedzę w domu i zaczynam się powoli zbierac ;-)
Życzę Wam miłego wieczorku!!!
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie:-) My dzisaj cały dzień w domu bo zimno bardzo było. M w pracy
. Zaraz Kacper maszeruje spać, Kuba do kąpania i koniec dnia.
Daruunia fajnie mieć taką teściową pod ręką
. Wyszalej się kochana. Tobie też coś się należy. A nie ma nic lepszego jak przypomnieć sobie stare dobre czasy

Daruunia fajnie mieć taką teściową pod ręką

reklama
No no ale spokój cisza na BB , Agusia i Darunia no i ja hehe ....
a reszta dziewczyn pewnie leży z brzuchami do góry i nie mają siły podejść do kompa ... zartuje

No tak Darunia dzisiaj na imprezkę i zaraz jej nie będzie czyli ja i Agusia samotnie w sieci

a reszta dziewczyn pewnie leży z brzuchami do góry i nie mają siły podejść do kompa ... zartuje

No tak Darunia dzisiaj na imprezkę i zaraz jej nie będzie czyli ja i Agusia samotnie w sieci

Podziel się: