reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kobietki swiatecznie!

Przepraszam,ale nie zagladalam do Was przez cale swieta.

Magdziarko,Lilianko-trzymajcie sie cieplo,kochane....

I dla Was wszystkich swiateczne buziaki!:-)

reklama
Majeczko przez całe święta mały był ruch na BB. Wszystkie mamy świętowały i spędzały czas w rodzinny gronie. A ja jednym słowem jestem zmęczona tymi świętami i trochę cieszę się że się skończyły

Ja po kolejnych gościach , zostawiliśmy starszą na noc u mojej siostry , Ola śpi a ja już mam dość - niby wolne a ciągle człowiek zajęty - dobrze że chociaż wyspać się można

Święta, Święta i po Świętach... :tak:;-)

Witajcie Kochane! Mam nadzieje że u Was wszystko ok!

Ja dzisiaj wybieram się na basen zrzucic troszkę kalorii :-D
a pod wieczór znów wychodzimy z Ł na rynek poszalec, ale się bardzo cieszę, ostatnio było super a idziemy w takim samym składzie, a nawet powiększonym ;-) Teściowa mówiła że z małym zostanie, także fajnie ;-)

A wczoraj byliśmy u Ł babci, fajny taki wyjazd, byliśmy jeszcze z jego rodzicami, pozniej pojechaliśmy do nich, Bart został z babcią a ja z Ł na sanki poszliśmy :-D:-D:-D:rofl2: smiechu było co nie miara- tylko, że jeszcze za mało śniegu, liczymy że dzisiaj spadnie więcej i jutro bedziemy smigac znów:-D hihi jak dziecko się czułam ;-):-)

Miłego dnia!!! :-)

Witajcie kochane po Świetach
Jak tam Wasze samopoczucie???
My czujemy się całkiem dobrze, Nadusia dzisiaj dała mi pospac, spała do 7 zjadła mleczko i spałysmy do 9 - kochane dziecko:tak:
A ja jestem nadal sama w domu z Nadusią:-( i teraz do mnie nalezy zjadanie świątecznych wypieków - hmmm niezle co? keksa całego zjadłam haha
Przydalby mi sie taki sport zimowy w obecnej sytuacji hehe - no ale moja Nadusia cos kicha i ma lekki kaszelek ...

Daruunia to fajnie że teściowa chętnie zostaje z małym i wy możecie się wyszaleć.
To dobrze robi i związkowi i dziecku.
My dziś znowu w gości

Witam po swietach. Ja mialam strasznie zaganiane wigilia i pierwszy dzien swiat u tesciowe wczoraj u mnie na obeidzie byla siostra z zieciem. Jej corka w szpitalu czkea na maluszka. Mial byc przed swietami ale nie spieszy mu sie .
Ja we wtrorek przed swietami byłam z Wojtekiem u lekarza. Ogolnie wszytsko z nim ok Pani doktor wszytsko mu sprawdziła . Siusiaka , jaderka głowke naczyniaka brzuszek. Ma jednak zmiany astmatyczne. Wydłuzony oddech moze byc to na tle alergicznymalemoze to byc, wysilkowe jak i od jego wagi. jednak trzeba to kontrolowac. Dostal pulmicort do inhalacji i zyrtec. ma miecoczywiscie diete .I nie wiem jak to jest ale cieleicna i Krolik sa niewskazane lepiej dac drobi chuda wieprzowinke,.
No i za miesiac kontrola.

Magalenkakol mam nadzieję Że wszystko bedzie ok! Trzymam kciuki! A zdziwłiłaś mnie z tym królikiem :baffled::confused:

Jaka strasza ciszaaaaa :szok::rofl2::sorry2:

Bart właśnie z Ł u teściów, ja siedzę w domu i zaczynam się powoli zbierac ;-)
Życzę Wam miłego wieczorku!!!

Witajcie:-) My dzisaj cały dzień w domu bo zimno bardzo było. M w pracy:szok:. Zaraz Kacper maszeruje spać, Kuba do kąpania i koniec dnia.

Daruunia fajnie mieć taką teściową pod ręką:tak:. Wyszalej się kochana. Tobie też coś się należy. A nie ma nic lepszego jak przypomnieć sobie stare dobre czasy

reklama
No no ale spokój cisza na BB , Agusia i Darunia no i ja hehe ....
a reszta dziewczyn pewnie leży z brzuchami do góry i nie mają siły podejść do kompa ... zartuje :-D:tak:
No tak Darunia dzisiaj na imprezkę i zaraz jej nie będzie czyli ja i Agusia samotnie w sieci :tak::sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry