reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Widzę kochane, że dzieciczki dają w kośc, albo z niespanie, albo z niejedzenie, z ząbkowaniem... ahhh kiedy to się skończy co? ;-)
Bartwoi pewnie pod wieczór wyjdzie siódmy ząbek albo jutro bo już jest prawie na wierzchu ;-) Ciekawe czy wyjdziemy na prowadzenie wsród zębaczy :-p:-)

Ja po spacerku, Ł zjadł obiad i dalej śpi, Bart też ma drzemkę- trzecią, a ja w kuchni się krzątam- robie deser ''kolorowe jarmarki'' niedrogi i niekaloryczny- także moge jesc ;-)
Dzisiaj wybieram się na aerobik- a moja mamuśka dzwonił, że też się zapisała na aerobik i jaka szczęśliwa :tak:;-):-)

No nic idę zobaczyc jak tam moje galaretki ;-)

reklama
Jak Wam mija popołudnie babeczki?

U nas dzień spędzony w domu niestety :baffled: no ale cóż... nie mam wpływu na pogodę :no: Moje dziecko właśnie wstało po godzinnej drzemce i nawija :-D naprzemiennie "mama" i "baba", "tata" już poszło w odstawkę, więc mężuś niepocieszony :-p My też już po obiadku :tak:, Ola zaraz wsunie deserek :tak: No i czekamy na tatusia, który niedługo wróci z pracki - hurra :-D

Daruuunia, ale Bart goni z tymi ząbkami :-D

mój artur, też zrobił kupę w pieluchę i trochę dalej;-) po pachy:-d:-d:-d:-d:-d[/i]

:-d:-d:-d:-d:-d

Wielkie gratulacje dla Mikolaja,super

Joasiek1977 jak to nie masz wplywu na pogode,hihi no moze tylko dzisiaj bo u mnie szaro i ponuro,ale na jutro poprosze sloneczko,hihhihihi

My wrocilysmy z miasta,Marysia bawi sie na podlodze aha bylam u innego lekarza z Marysia i powiedzil,ze to wszystko bo zabki podobno ida,ale ja widze tylko jednego dostala czopki przeciwbolowe,milego popoludnia

Daruuunia co to ,,kolorowe jarmarki?,,

Ostatnia edycja:
a ten mój dzieć nic nie jadł od 6:30 a i o tej 6 :30 też się nie popisał bo zjadł 110...i co ja mam mu zrobić. Nie chce sztuczek typu zabawianie i samolocik, bo jedzenie ma mu sprawiać przyjemność.chyba muszę przeczekać
U nas podobnie z jedzonkiem tyle, że Kuba nic nie chce jeść łyżeczką ale mleczko bardzo chętnie.I tak zamiast obiadków i deserków zatykam mu buzię butlą

Byłam z Kubą u lekarza i ma jak to lekarz określił ostre przeziębienie i troszkę uszka mu się przytkały. Przepisał Eurespal i do tego Vit. C.
Kacper zostaje jutro w domku bo mało dzieci chodzi do przedszkola sporo dzieci chorych, inni powyjeżdżali i dzisiaj była ich tylko 9-tka.

Darunia widzę, że zarazilaś mamę tym aerobikiem;-):-D Super:-)
Ach i wrzuć przepis na te "kolorowe jarmarki"

Mikołajku gratuluję:-):-):-)

Gratulacje dla Mikolajka.
Agusiu aby ten eurespal pomogl.
Moj maly lobuz zdrzemnal sie troszke i cos czuje ze ciezko bedzie go uspac tak po20 noo ale bedziemny probowac.
Dzisiaj mu sama ugotowlam kisielek mlocil jak głupi. Zrobilam z soku aroniowego mam go tyle ze szok. Sama robuilam wiec samo zdrowie.kisielek z tego soczku wyszedl pyszniasty
Ja dzisiaj mam w planach prasowanie i musze ten plan wykonac bo juz nie mam ubran dla Wojtka i Kigi Pewnie spedze kilka godizn przy desce ale cos w tv pewnie bedzie wiec przyjemne z pozyteczntym polacze.

Ja tak tylko na chwilkę wpadłam...
Chciałam sie pochwalic, ze P. dostal tą prace:-D suuuper... za 2 tygodnie zaczyna...
Bedzie duzo jezdził do Krakowa... wiec moze w koncu sie spotkam z jakąs czerwcową mamą, np. z nasza Darią;-) uciekam mała kąpac... pozniej do was zajrze!

Ja tak tylko na chwilkę wpadłam...
Chciałam sie pochwalic, ze P. dostal tą prace:-D suuuper... za 2 tygodnie zaczyna...

Asiowo super, że M dostał tą pracę. Cieszę się razem z Wami:-):-):-):-):tak::tak:

Dzisiaj mu sama ugotowlam kisielek mlocil jak głupi. Zrobilam z soku aroniowego mam go tyle ze szok. Sama robuilam wiec samo zdrowie.kisielek z tego soczku wyszedl pyszniasty
Ja dzisiaj mam w planach prasowanie i musze ten plan wykonać[/qoute]

Agusiu aby ten eurespal pomogl.

Ja dzisiaj mam w planach prasowanie i musze ten plan wykonac .

Magda mam nadzieję, że pomoże. Nie wiem nigdy dzieciom nie dawałam nic poza syropkami no i Nifuroksazydem jak mieli rota. I dlatego liczę na to że pomoże. Oby szybko bo się Kubuś biedny męczy. A katar ma taki, że nie nadążam czyścić nosek.
Jak możesz to napisz jak robisz ten kisielek i czy tylko robi się z soczków sojej roboty czy z kupnych też można
Mnie też czeka prasowanko ale coś się zebrać nie mogę. Najgorsze co zawsze muszę robić

Ostatnia edycja:
Bry wieczór :-)

Agusia - zdrówka Kubusiowi
Asiowo - super, że m dostał tą pracę :-D Jest się z czego cieszyć, nie? :tak: A jak radzi sobie Twoja Ola? Jakaś poprawa przy karmieniu? :confused:
Daruuunia - a Ty gdzie? ;-) czekamy na ten przepis :tak:

My już z małą po kąpieli :tak: Teraz mój T ją karmi i do łózia :-D pewnie nie obejdzie się bez małego przytulaska od mamusi :-D Ja już w pidżamce :zawstydzona/y: umyłam głowę, zaraz otworzę piwko i obejrzymy wszyscy razem "Dr House" :-D :-D :-D
Aaaa i zrobiłam dziś znów chlebek, wyszedł jeszcze lepszy :-) chyba zacznę piec co kilka dni :tak: Mniam...
Życzę wszystkim mamusiom spokojnej nocki, a dzieciaczkom kolorowych snów :tak: Do jutra! Dobranoc :happy:

reklama
no to mała wykąpana i pojedzona śpi...:tak: może w koncu przespi mi troszke, ostatnią noc znów 5 razy do niej wstawałam:zawstydzona/y: ehh...

Dzieki dziewczyny! Strasznie sie ciesze z nowej pracy męża:tak: Jak mu dobrze bedzie szło to spokojnie do wakacji uzbieramy na nowy samochód:-p w ogole ja sie ciesze, bo P. dostanie słuzbowy samochód, a nasz zostanie do mojej dyspozycji i w koncu nie bede uwieziona w domu:-) oby tylko mu sie udało i wyrabiał ze wszystkim:tak:

Joasiek... pytałaś o Ole, dzis u nich bylismy i niestety samego cycusia Adas nie chce, ale za mleczkiem mamusi przepada, wiec Ola dopoki bedzie umiała bedzie sciagac mleczko i przystawiac chociaz na chwile małego... moze sie uda chociaz 3 miesiace tak pociagnąc...

Ja musze uciekac, bo P. musi wypowiedzenie napisać...:tak:
buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry