• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam kochane! jak zwykle na chwilkę zspawdzić co sie dzieje.
U nas spokojnie, mała własnie druga drzemkę sobie ucina, ja już zrobilm i pranko i obiad, M pojechał znajomym pomóc meble wnosić:-D tak że leże z laptopem na kolanach i odpoczywam.
Wczoraj byliśmy na basenie a potem u teściow na ich rocznicy ślubu, troche posiedzieliśmy:-D wiec należy mi się odpoczynek:-D

Bartutek, Mikołaj wszystkiego najlepszego z okacji 7 m-cznicy
Darunia gratuluję kolejnego ząbka !!!! :tak:

Anikulko , silna herbacia z melisy, policz do 20 głeboki oddech i mam nadzieje że bedzie lepiej, co ja pisze musi byc lepiej trzymaj się!

reklama
Bartutek, Mikołaj wszystkiego najlepszego z okacji 7 m-cznicy
Darunia gratuluję kolejnego ząbka !!!! :tak:

Kochane Bartowi jeszcze nie wyszedł ząbek... jest w drodze
Dziękujemy za gratulacje!

Ja tylko na chwilę bo właśnie wróciliśmy ze spaceru i muszę robic obiad, sałatkę, śledzie, przygotowac sos do jajek, uspic Barta, leciec do sąsiadki bo obiecałam że wpadnę, ogarnac mieszkanko..... ehhh padam! Ojaaaaaa jeszcze ciwczyc musze... padnę całkiem...

Hej :-)

Dziś znów pustki ;-) Ja teraz też tylko na chwilę :tak: Pozazdrościłam Magdziarce i też mam małe wyjście :-D Tak w ogóle Magdziarka - dobrej zabawy życzę (ja miałam okazję bawić się tylko na komersie jako nauczyciel ;-)w tamtym roku mogłam studniówkę zaliczyć, ale pierwsze miesiące ciąży jakoś mi nie służyły:no:) A my wybieramy się do znajomych na meczyk i małą nasiadówkę przy winku i piwku :-) Powinno być przyjemnie :-D Zaraz mykam Oleńkę kapać, nakarmić i położyć spać, a potem fruuuuu z domku :-D
Życzę mamusiom spokojnych nocek i żeby maluszki dały więcej wytchnienia i snu :-) Dobranoc!

ja jestem po lekarzu Wojtek zdrowy prawidłowo rozwujacy To ze nuie guga to nic nie szkodzi. Dalej ma pulmicort i zyrtec i tak troskze uopdparniajaco antywirusowo engystol i Wojtek i Kinga . Ide go kapac. moze jeszcze zjarze jakby co kolorowycjh.W weekend bede rzadzie jak to zawsze bywa Buziaki

Mój Bartut śpi już 3 godziny, dobrze by było gdyby w końcu wstał! O wstał... :-):-D

Daruuunia Ty jestes jednak niemozliwa:-D:-D:-D:-D:-D (O wstal.......:-D:-D:-D:-D:-D)ihihihihihi

Joasiek1977 milego wieczorku (winko mniam,mniam:-D)

Aniknulko kochana jak ja Ci zycze aby Jas przesypial juz noce:tak:

My w lozeczku bawimy sie tzn Maniulka sie bawi,a ja klikam,

Magdalenkakol dobrze,ze Wojtus zdrowy,kolorowych...

Milego wieczorku!

Ostatnia edycja:
A ja wyskoczylam dzis z Maja na miasto na ostatnie dni wyprzedazy.:-)
Kupilam sobie kilka rzeczy,a Majce w koncu jakies buciki-wstawie fotke na odpowiednim watku:-)
Naogladalam sie tych malenkich rzeczy dziecinnych,wzielam maciupkie bodziaki dla synka M siostry,ktory urodzi sie w marcu:-)
Ach....;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry