• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczynki Jesteście Niesamowite :-) mój Tata zawsze wszystkim mówił ,,cały Tata'' :-D:-D:-DJeszcze raz Dziękuję Wam Kochane :-) Wszystkie Jesteśmy Piękne i Mlode:-):-):-)
Magdziarko; moj brat mieszka w Warszawie a ślub mieli w olsztynku - w skansenie. Sesja zdjęciowa była w olsztyńskim parku - w ogóle to olsztyn bardzo mi się spodobał - panuje tam taki porządek architektoniczny, czego w szczecinie brakuje.... Mam nadzieję, że odwiedzę kiedys tomiasto i wtedy się umówimy :-)
Joleńko :-) :-):-)
a tak w ogóle, to ja również szukalam tego wątku i już myślałam, że z laptokiem coś nie tak....
tyle ważnych rzeczy tam było - jak to mogło wyparować ?

O nie, wątek zaginął. a ja chciałam Wam wstawić na wszystko dla naszych maluszków zdjęcie cudnego sweterka jaki dostałam dzisiaj od mojej przyjaciółki. Trochę się zdziwiłam sweterek..ale może w czerwcu też zdarzą się pochmurne i chłodne dni :)

Lecę, żeby mi mąż zrobił zdjęcie to wstawię je za chwilę i zobaczycie..moja piłkę do koszykówki...lekarską ...pompowaną plażową...hmmmmmmmmmm dużą piłke :szok::-D:-D:-D:-D

Limba napisała : Magdziara---to wielki bębenek będzie.
i oto jest 23 tydzień ciązy do porodu równe 4 miesiące

5xqxqx.jpg

Z tym kopaniem jest rzeczywiście cudnie..Pzypomnijcie sobie wcześniejsze ciąże i napiszcie kiedy juz można było wyczuć jaka to część ciała nas kopie. Ja pamiętam, że chyba byłam w 6-7 miesiącu jak taka stópka sie wypychała. Tymczasem ciężko mi określić uderzającą część ciała..:-D

Ostatnio widziałam na internecie zdjęcia z porodu..takie wiecie jak główka wychodzi itp...co o tym sądzicie??? Ja chyba nie chcę aż tak dokładnej pamiątki...wystarczy zdjęcie tuż po z maluszkiem na brzuszku. A pomyśleć, że niektórzy filmują poród:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry