• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dziewczynki mi zostały jeszcze cztery miesiące do porodu a zaczyna mi się robić ciężko..brzuch robi się twardszy i bardziej napięy dotąd jeszcze trochę tłuszczu było czuc i można się było złapać a teraz juz tylko napięta skóra:szok::szok::szok:co to będzie...

:-)Uff a ja własnie przytargałam dwie potężne torby ciuszków - moje koleżanki w pracy oszalały:-).Od wczoraj sie zaczęło.Angielki sa naprawde bardzo serdeczne i uwielbiaja obdarowywać prezentami.A angielskie ciuszki dla dzieci sa cudne.Mam obiecane łóżeczko,wózek ,fotelik do samochodu.I po co ja kupowałam tydzien temu kaftaniki i spioszki.:szok:Bede chyba Adasia przebierac 10 razy dziennie.To dopiero dwa dni znoszenia ciuszków jak tak dalej pójdzie to otworze sklep chyba.

Magdziara---to wielki bębenek będzie:-):-).Nic sie nie martw,tym kobitkom które mają ogromne brzuszki-łatwo schudnąc.Mnie niestety rozpychało zawsze na boki,brzucha nie miałam wcale ,ale tłuszcz na biodrach,pupie udach-pozostawał.Mówie w czasie przeszłym bo teraz brzuch mam jak piłka ,a na ciele nic nie przybywa-mam nadzieje ze chociaż tym razem schudne po ciązy jak człowiek.:confused:

Asiu jesteś bardzo ładna:-)
limba ale masz fajnie z tymi Angielkami:tak:

Dzisiaj byłam u lekarza po badania i położna kazała mi się zważyć i okazało się,że przez tydzień przytyłam 2 kg.:szok: Zauważyłam,że przez ten tydzień więcej jadłam ale 2kg...To ile będe ważyć przy końcówce?:baffled:

Milka;
Dziękuję bardzo za podpowiedź. Bardzo podoba mi się ta kołyska :-)
Mamoociku, Magdziarko;
Dziękuję Wam za piękne słowa :-) jest mi bardzo miło i nawet zrobiłam się czerwona ;-)
a tak w ogóle, to tak wyglądałam pod koniec września - byłam na ślubie mojego Brata jako świadkowa. Co więcej, chociaż nic o tym nie wiedziałam - byłam już w ciąży :-D
Pogoda była piękna, gorąco, ludzie nie wiedzieli, która to świadkowa - a która panna młoda ;-);-):-D
no i fryzjer w Olsztnie fajnie mnie uczesał :-)

ja w ogole myslalam ze to jakas modelka, aktorka czy cos...:zawstydzona/y: dlatego nie komplemencilam:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry