magdziara
Czerwcowa mama'08
U nas w Olsztynie wielu dobrych fryzjerów. A jak przyjedziesz odwiedzić brata koniecznie daj znać...może umówimy się na Starym Mieście na kawę:-):-):-)Milka;
no i fryzjer w Olsztnie fajnie mnie uczesał :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas w Olsztynie wielu dobrych fryzjerów. A jak przyjedziesz odwiedzić brata koniecznie daj znać...może umówimy się na Starym Mieście na kawę:-):-):-)Milka;

Bede chyba Adasia przebierac 10 razy dziennie.To dopiero dwa dni znoszenia ciuszków jak tak dalej pójdzie to otworze sklep chyba.

Zauważyłam,że przez ten tydzień więcej jadłam ale 2kg...To ile będe ważyć przy końcówce?
Milka;
Dziękuję bardzo za podpowiedź. Bardzo podoba mi się ta kołyska :-)
Mamoociku, Magdziarko;
Dziękuję Wam za piękne słowa :-) jest mi bardzo miło i nawet zrobiłam się czerwona ;-)
a tak w ogóle, to tak wyglądałam pod koniec września - byłam na ślubie mojego Brata jako świadkowa. Co więcej, chociaż nic o tym nie wiedziałam - byłam już w ciąży
Pogoda była piękna, gorąco, ludzie nie wiedzieli, która to świadkowa - a która panna młoda ;-);-)![]()
dlatego nie komplemencilam