reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie!

My już wdomku, dzień był super! Bart został z babcią a my z Ł, szwaggirką i jej chłopakiem pojechaliśmy na pizze, a pozniej pojechaliśmy pograc w siatkę plażową, ale było suuuper!!! Cała mokra i w piachu wróciłam- jutro też jedziemy :tak:

A juro też wybieram sie do dermatologa z Bartutkiem, bo ma jakieś 3 krostki... ehhh ciekawe co powie...

Miłego wieczorku!

Magdziarko zagłosowane!

Ewunia KRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa :-D

Darunia ale super wyjście miałaś i ta siatkówka :sorry: uwielbiam w nią grać, a tu juz ze 2 lata jak nie grałam :eek:

Magdziarko ale Ciebie wzięło na wspomnienia ;-):-D czas leci jak szalony :sorry:

u nas ciut lepiej, gorączka tak max 38,5 i mała zaczyna lepiej jeść. Za to ze spaniem kiepściutko, a teraz na noc to jazda na maxa, mała co chwilke sie wybudza, płacze i wierci okropnie. Do tego od antybiotyku dostała biegunki i robi mi wodniste kupki po 6-7 razy dziennie (a dzis nawet w nocy po raz pierwszy od jakichś 8 miesięcy:szok:)... na szczęście się nie odwadnia, bo cyca dużo ciągnie i nawet ładnie pije, ale brzuszek ją strasznie męczy. Nagotowałam jej marchwianki, ale dużo nie pomaga... nie wiem co jej jeszcze dać... osłonowo dajemy lacidofil 2x dziennie, jutro chyba damy 3 xdziennie, zobaczymy czy chociaż trochę się zmniejszy biegunka... jak nie, to chyba będzie trzeba przestac dawać antybiotyk...
a ja ledwo co ciągnę, oadnięta jestem, rozdrażniona... ukłon dl wszystkich mam, które mają chore dzieciaczki, bo ja cienki bolek jestem i przy zwykłej infekcji wysiadam :zawstydzona/y:

Aleśmy się pobalwili Wesele było fajne, impreza ogrogdowa, parkiet ogromny pod namiotem, masa ludzi (350 osób, bo to dwie wielkie rodziny). Mimo deszczu to wszystko miało swój urok. Dobra muzyka, mnóstwo tańcow. Tylko cały dzien oczy na zapałki, bo dzieci wstały o 7.00. "Twaróg" ze mnie straszny, zaraz ide spać. Jakoś cały ten tydzień było taki balujący. :-p
Ze Stasinkiem w sumie lepiej, z nosa sie leje, marudek, ale jest bardziej ożywiony. To znaczy teraz na szczęście nie, bo teraz spi, a nie jest ozywiony.;-):-D

Magdziarko, ale mnie rozczuliłas tymi wspomnieniami i KRAkaniem.
Ewunia, specjalnie dla Ciebie KRA. Nam pomogło roku temu to i Tobie teraz pomoże. Wczesniej, czy później.
Dobrusiu, zdrowiej szybciutko.

Dobry wieczór :-D
Dziękuję za wszystkie krakania!!! :tak::-D

Mata, może spróbuj lakcid dla odmiany?! małej dawałam i wszystko grało :tak: albo skocz do lekarza i powiedz że z Dobrusią jest niedobrze i moze zmieni antybiotyk, cholera szkoda dzieciątka meczyć!!!

Mamoociku, super, jak zabawa udana!!! zdróweczka dla Stasiolki :-D

U nas dziś 3 pękły :-D grrrr a u mnie nic... może sama sobie coś dokrakam do parady i pójdzie szybko hehehe :-D

Witajcie kochane mnie weekend minal niewiadomo kiedy Jak zwykle brak czasu zeby wejsc i chociazby poczytac was. Jeszcze 2 tyg i troszke bedzie lpeije bo skoncyz sie szkola ale za to bedzie wiecej marudzenia Kingi Tak zle i tak niedobrze.

reklama
Do góry