Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Fajnie tak przeczytać jeszcze raz.

też za wiele nic nie kupiliśmy. A do tego skoczyliśmy do Vision Exprress i tem jeszcze kaska została. Damian musiał zmienić okulary bo już w swoich słabo widział, ja przy okazji przebadałam wzrok i okularki mam do komputera słabiutkie ale z filtrem ochronnym

:-)
muszę wymierzyc dokładnie półki do pokoju, bo sobie wymysliłam co i jak, zamówić dechy w odpowiednic rozmiarach i złożyc to do kupy ;-) i przedpokój juz zaczyna sie dopominać o farbę 
ehhhh
ale napewno to będzie jakis brąz, podoba mi sie gorzka czekolada ale za ciemna jest - troszkę jasniejszy od tego znajdę 

) i obronę mam na 99% w poniedziałek 22 czerwca koło 11 (po 15 czerwca mam zadzwonić i sie upewnić...) Ciekawe kogo będe miała na komisji... i ten egzamin... zagadnień nie tknełam jeszcze, pracy tez nie przypominałam sobie (pisałam ja jakies 1,5 roku, więc sporo mi już wyleciało, no i troche mam historii, dat itd. a to trzeba sobie przypomniec, żeby sie nie wyłożyć
na szczęście mam ta przewagę, że dużej części to ja mogę komisje zagiąć z praca a nie oni mnie, bo to temat dla pasjonatów Bukowiny, a takowych chyba u nas na uczelni nie ma
)