reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Nalepsze życzenia dla Marysii:-):-)

U nas nocka do bani. Nie wiem czy ząbek czasem się nie przebija. W każdym razie wstawałam chyba z 5 razy. Pomijam to, że poszlam spać po 1 bo siedzieliśmy sobie z M przy drineczku i gawędziliśmy:-):-):-) Teraz próbuję postawić się na nogi kAwkami. Na szczęscie Kuba grzecznie się bawi

Ewunia to jeszcze ja Ci pokraczę KRA KRA KRA

Monika duuuże weselicho było. Ale jak czytam w świetnym klimacie. A co najważniejsze zabawa udana.
Dobrze że Staś ma ise lepiej:tak::tak::tak:

Daruunia to niedzielka udana. Pizza, piłka plażowa. Mhhhm Fajnie, że masz pod ręką kogoś z kim możesz zostawić Batruta i trochę się zrelaksować

Magdziarko zagłosowałam. Jak najbardziej jestem za:tak::tak::tak:
Jeju, jak zobaczyłam powklejane posty z wiadomościami sprzed roku to miałam gęsią skórkę:szok::szok:Fajnie tak przeczytać jeszcze raz.
Dzięuję za życzonka dla chłopaków

Pisałyście o zakupach. My wczoraj pojechaliśmy do Raela i 300 stówki poooszłyyyy. :szok::szok::szok: też za wiele nic nie kupiliśmy. A do tego skoczyliśmy do Vision Exprress i tem jeszcze kaska została. Damian musiał zmienić okulary bo już w swoich słabo widział, ja przy okazji przebadałam wzrok i okularki mam do komputera słabiutkie ale z filtrem ochronnym

Dzien Dobry

Kra Kra Kra dla Ewuni hihihi:rofl2:

U nas nocka ok, Nadia własnie zalicza drzemke, dzisiaj ja zaprowadziłam Fabiana do przedszkola, pozniej poszłam do lekarza po skierowanie na badania, Nadię tez zapisałam na pobranie krwi..
Własnie skonczyłam przygotowywac przedpokój do malowania, po 12 jade po farbę i dzisiaj maluję !!! trzymajcie kciuki kochane ciotki bo w tych sprawach mąz mnie wyreczał ale tym razem zbuntował się i stwierdził ze raz w roku to on nie bedzie odwalał malowania w mieszkaniu ze jak mam zachcianki na zmiany to muszę sobie sama je spełniać - więc sobie spełniam :):-p:rofl2::-):-D
Uwielbiam zmiany, przemeblowania, juz bym podłogi drzwi pozmieniała, no ale z tym to juz mogę sobie pomarzyc hehe :p

No to do pozniej

Miłego Dzionka

Ewunia kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

WItam!

Lilianko udanego malowania ;-):-) ja to też muszę sie wziąć do roboty, bo mój chłop to nie chce sie ruszyć :crazy: muszę wymierzyc dokładnie półki do pokoju, bo sobie wymysliłam co i jak, zamówić dechy w odpowiednic rozmiarach i złożyc to do kupy ;-) i przedpokój juz zaczyna sie dopominać o farbę :sorry:

u nas nocka taka sobie, do 2 mała budziła ię co chwilkę, potem juz standardowo co 1,5-2 godzinki ale za to mała wstała o 8.40 więc jakoś sie wyspałam ;-) gorączki juz nie ma, więc o tyle dobrze, ale jeść znów nie chce... a teraz roznosi łóżeczko, bo spiąca a zasnąć nie może :baffled: ehhhh

miłego dzionka ;-)

Basiu dzisiaj zadecyduje w castoramie :-Dale napewno to będzie jakis brąz, podoba mi sie gorzka czekolada ale za ciemna jest - troszkę jasniejszy od tego znajdę :) mam jasna szafę z mlecznych szkłem - poza tym przedpokój nie jest taki ciemny bo w kuchni i w salonie nie mam drzwi i jest swiatło ...
A ja od 5 lat mieszkam w swoim mieszkanku, gdzie nie wymienilam drzwi blleee są brzydkie
Mata a co do chłopów to lepiej na nich nie czekac - liczmy na siebie :)))

Ja mam magnolię w sypialni - są takie akcenty w castoramie ale za małe te rzeczywiscie robią wrazenie, moja mama wynajęła malarza i jej calie cudowne namalował w sypialni ...
No nic uciekam po farbe

Ciaoooo

reklama
ja się wciąż zastanawiam nad nalepkami do dziennego (bo golutkie ściany mamy), ale decyzji nie podjęłam jeszcze... mąż to fotograf-amator i w przyszłości chcemy kilka fajnych wielkoformatowych zdjęć dać... zobaczymy co c tego wyjdzie :sorry:

a czasem warto popytać się wśród znajomych, czy nie znają kogoś, kto matrosko mógłby coś namalować, wtedy efekt jest fajny i za nie dużą kasę ;-)

Lilianko oczywiście pochwalisz sie efektem prac?;-):-D

Mała mi w końcu odpadła do spania. Dalej robi luźne kupki, mocno marchewkowe ;-) ale na razie 2, a wczoraj o tej porze juz 4 były... do tego wyszły jaj krostki na brzuszku, buźce i główce i mam wrażenie, że ma język z białym nalotem :-( już nie wiem co o tym mysleć... lekarka stwierdziła czerwone gardło, a może na to się na dodatek nałozyły zęby i trzydniówka, a może trzydniówki nie było i te plamki to po antybiotyku? a ten nalot to mam nadzieje, że nie grzybica... mała dzis tylko pocycała (raz od 7 godziny), kachy nie tknęła...

mąż w końcu obiegówkę podbił i oddał (oczywiście musiałam zapłacic 100zł :crazy:) i obronę mam na 99% w poniedziałek 22 czerwca koło 11 (po 15 czerwca mam zadzwonić i sie upewnić...) Ciekawe kogo będe miała na komisji... i ten egzamin... zagadnień nie tknełam jeszcze, pracy tez nie przypominałam sobie (pisałam ja jakies 1,5 roku, więc sporo mi już wyleciało, no i troche mam historii, dat itd. a to trzeba sobie przypomniec, żeby sie nie wyłożyć :sorry: na szczęście mam ta przewagę, że dużej części to ja mogę komisje zagiąć z praca a nie oni mnie, bo to temat dla pasjonatów Bukowiny, a takowych chyba u nas na uczelni nie ma :-p)

Do góry