• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dobry Wieczór
Ale dzisiaj zaszalałyscie z tym pisaniem aż uwierzyć nie mogę, że tyle stron mialam do przeczytania...
My dzisiaj mielismy pogrzeb, pozniej odebralismy Fabia z przedszkola i na Pizze skoczylismy ( hmmm a jestem na diecie):zawstydzona/y:
Później kolezanka przybiegła po mnie i biegałysmy ( szkoda gadac jaką mam kiepska kondycję ) ehhh

Kasiau aleś mi smaka narobiła z tymi truskawkami, co do kostiumu dla dziewuszek to także widzialam w H&M oraz Zara super też są w Calzedonii ale ja kupilam ostatnio pieluszki do plywania Huggies więc nie wiem czy jest sens kupowac majtule które zaraz bedą obsikane:tak::-D:-D

Widzę, ze nasz ciężarówka w całosci hmmm Ewka no wstydziłabyś się :-D

Mamma Mia jaki ruch dzisiaj:-) Aż wierzyć się nie chce.
My dzisiaj pojeździliśmy za aparatem bo ten co mam zaczyna szwnakować. A u mnie na wiosce;-):-D to w ogole nie ma z czego wybrać. Najważniejsze, że kupiliśmy, nie jakis tam wypas, ale mam nadzieję, że na fotki dzieciaczkowe będzie OK.

Basiu milej i stosunkowo udanej nocki życzę:-D:-D Naciesz się mężusiem naciesz:tak::tak:

Ale narobiłyście smaka i na truskawki i na małosolne i lody i w ogóle o samych pysznościach piszecie. Aż ślinka leci:-D:-D:-D
Kubacki też dzisiaj kiepsko spał. O dziwo dwa razy ale czasowo tragedia. ierwsza drzemak 30 min druga niecałe 15.

Ło matko ale mi sie jeść zachciało ogórki, truskawki, lody itd..

Apropos Nadii to dzisiaj kolacji nie zjadła - ani grama !!! i zasnęła bez kolacji hmm ciekawa jestem o której godzinie panna zacznie domagać sie jedzenia, mam nadzieję, ze jutro o 8 rano :dry:

ja na szczęście dziś nie miałam problemuz Mikołajem zjadł mi dziś mała miseczkę zupki kalafiorowej - normalnie cud nad wisłą ze moje dziecko zjadło zupkę :-D:-D , ale zapewne jutro się coś odmieni i będzie mleko i kaszka sinlak:-( jadak od 7 boleści

reklama
Oj babeczki szalejecie dziś :-D

Kasiu przy takiej ilości truskawek to ja z tego Waszeo rancza bym nie wyjechała ;-):-D mniammmmmmmmmm, oj smaka robicie na wszystko po kolei :sorry2: a u mnie w końcu waga ruszyła w dół, a już myslałam, że sie nie doczekam...

Ja też chciałam do Daruni eska napisac, ale sie wstrzymałami wygląda na to, że dobrze zrobiłam, bo w końcu sie wczasuja, nie będzie przy komórce non stop siedzieć :-D

u Was dziciaczki nic nie chca jeść, a dzis mi mała wtrąbiła 130 ml obiadku i na wieczór 130 m kachy i cycem zapiła, ale nie łudze się, że długo pośpi, max do 2 :dry:

w lipcu szykuje mi sie zjazd klasowy, 5 lat po szkole, ale fajnie, że znów spokamy sie w starym składzie, juz sie nie moge doczekać :-)

dziś po południu kiepsko sie czułam, głowa mnie bolała, kawa ani apap nie mogły dac rady, dopiero wieczorem lepiej sie poczułam, no i nie wiem co mi było... na owulację to za późno już, a na @ za wcześnie (chociaż sądząc po dzisiejszym moim powerze to raczej na @ :sorry2:)

zaraz kłądę się spać, bo znając życie mała po tej 2-3 zacznie się wiercić i z dobrego snu będą nici :dry: no i musze zaraz męża puścic, bo jakies tam zadania musi do roboty zrobić;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry