• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kobiety ale zaszlaalsycie z tym pisaneiem. Jolu moj Wojtek ma skaze ael na bialko mleka kroweigo a na białko jaja kurzego nie i moze jesc Natomiast truskawki odpadaja na calego
Nie poczytlam wszytskeigo wiec nie odpisze Ide sie legnac bo jestem padnieta.
Bob jets pyszny ale u nas jeszcze nie ma za to jest fasolka i sobie chyba jutro kupie uwielbiam

Kobiety ale zaszlaalsycie z tym pisaneiem. Jolu moj Wojtek ma skaze ael na bialko mleka kroweigo a na białko jaja kurzego nie i moze jesc Natomiast truskawki odpadaja na calego
Nie poczytlam wszytskeigo wiec nie odpisze Ide sie legnac bo jestem padnieta.
Bob jets pyszny ale u nas jeszcze nie ma za to jest fasolka i sobie chyba jutro kupie uwielbiam
Faktycznie ale co mi przyszło do głowy :baffled: że jajka nie może a ja go trzymałam tyle na diecie ścisłej ale tyle o tym czytałam no wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!

Widzę że bób na tapecie u nas się gotuje i podaje ze śmietaną:tak:

Dzieci już śpią ale mnie dziś wyprowadziły z równowagi:angry::wściekła/y:...bo nastrój już wakacyjny na polu jasno a one muszą spać:szok: no i jeszcze piciu siku...piciu, jeść....a Maciek ich słyszy i też nie śpi:baffled:

Ja dziś myłam okna po tych moich fachurach, bo dokładni i dobrzy są ale żeby okna zaklejać i chodniki osłonić to po co:angry::szok:

Pozdrawiam!!!:-):-):-)

Dzieci już śpią ale mnie dziś wyprowadziły z równowagi:angry::wściekła/y:...bo nastrój już wakacyjny na polu jasno a one muszą spać:szok: no i jeszcze piciu siku...piciu, jeść....
Skąd ja to znam. Zawsze jak czas na spanie to 100 rzeczy jest do zrobienia. Ja mimo że wakacje to trzymam rytm. Spanie najpóźniej ok 21 z minutami.Olek oczywiście narzeka - bo inne dzieci jeszcze biegają itp.Ale z komouterem tez tak narzekał a teraz to już nawet jak ktoś przychodzi i pyta o granie to Olek bardzo swobodnie opowiada o tym, że on gra tylko w wyznaczone dni. Do wszystkiego można się jak widac przyzwyczaić. Dzięki temu mam nadzieję nie mieć w przyszłości takich problemów, jakie mają rodzice moich uczniów.

reklama
Skąd ja to znam. Zawsze jak czas na spanie to 100 rzeczy jest do zrobienia. Ja mimo że wakacje to trzymam rytm. Spanie najpóźniej ok 21 z minutami.Olek oczywiście narzeka - bo inne dzieci jeszcze biegają itp.Ale z komouterem tez tak narzekał a teraz to już nawet jak ktoś przychodzi i pyta o granie to Olek bardzo swobodnie opowiada o tym, że on gra tylko w wyznaczone dni. Do wszystkiego można się jak widac przyzwyczaić. Dzięki temu mam nadzieję nie mieć w przyszłości takich problemów, jakie mają rodzice moich uczniów.
Bardzo mądry pomysł z tym komputerem :tak:
Ja mam 11 letniego brata i powiem że oczu od komputera nie odrywa ale mojej matce to nie przeszkadza szok :angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry