• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
u mnie mały wstał o 8 przebudził się tylko raz na jedzenie 0 6 rano wiec nocka była spokojna już pranie zrobiłam teraz tylko te ogórki za szykować do glińaczka i czas troszke popracować :-(

Dzien Dobry
U nas pobudka po 7 - nocka przespana, tylko Fabiana po 2 kaszel męczył ale dalam mu wody i syropu Malia i przeszło ...
Mnie coś spuchł polik chyba od zęba.. :-(mam nadzieje, że ząb bedzie do uratowanoia
A tak wogóle to mój m kupił Nadii nowe pieluszki Pampers Play te pomarańczowe, dzisiaj dziecko ma całą pupkę wczerwonych krostach:angry: jest niespokojna przez to, wysmarowalam jej dupencję kremem i założylam huggiesa, mam nadzieję, ze przejdzie ...

A ty w ciąży ...te ogórki podejrzana sprawa

mozliwe,mozliwe:-D

Marlena ale mi smaka na ogórki mało solne zrobiłaś :blink: jutro chyba sobie za szykuję gliniaka
Jola,a jak sie niema gliniaka to mozna w czyms innym???

130 km na bolka oko aż nie chce się jechać ale czekaj kochana za tydzień będę w Wa-wie to trzymaj to pudełeczko :-D

na jak dlugo???

Ło matko ale mi sie jeść zachciało ogórki, truskawki, lody itd..

Apropos Nadii to dzisiaj kolacji nie zjadła - ani grama !!! i zasnęła bez kolacji hmm ciekawa jestem o której godzinie panna zacznie domagać sie jedzenia, mam nadzieję, ze jutro o 8 rano :dry:

Lilianko no i jak Nadusia spala?
(bardzo mi przykro z powodu dupencji)

Wilmek jaka pogoda u Ciebie???od jutra ma wrocic ladne slonko na wyspy...

co moze byc takiego w tych pieluszkach,ze uczulaja???jakis wklad zelowy inny???

Witam z rana laseczki

wieje i jest pochmurno u mnie za oknem,zostaje dzisiaj w domku,jakas chora sie czuje,a mialam leciec do takiej babeczki zrobic jej paznokietki i zarobic troche,mmmmm...no coz moze uda mi sie przelozyc to na sobote

jestesmy jeszcze w lozeczku,Marynia bawi sie klockami,a ja klikam,kawusia juz wypita mysle co by tu zjesc na sniadanko,mam chleb i truskawki,moze cos ugotuje,mmmmmm.....hihihi

Milego dzionka,nie znikajcie,do pozniej

Ostatnia edycja:
mozliwe,mozliwe:-D

Jola,a jak sie niema gliniaka to mozna w czyms innym???

na jak dlugo???

Lilianko no i jak Nadusia spala?
(bardzo mi przykro z powodu dupencji)

Wilmek jaka pogoda u Ciebie???od jutra ma wrocic ladne slonko na wyspy...

co moze byc takiego w tych pieluszkach,ze uczulaja???jakis wklad zelowy inny???

Witam z rana laseczki

wieje i jest pochmurno u mnie za oknem,zostaje dzisiaj w domku,jakas chora sie czuje,a mialam leciec do takiej babeczki zrobic jej paznokietki i zarobic troche,mmmmm...no coz moze uda mi sie przelozyc to na sobote

jestesmy jeszcze w lozeczku,Marynia bawi sie klockami,a ja klikam,kawusia juz wypita mysle co by tu zjesc na sniadanko,mam chleb i truskawki,moze cos ugotuje,mmmmmm.....hihihi

Milego dzionka,nie znikajcie,do pozniej
Marlenko ja jak nie miałam gliniaka to w zwykłym garczku robiła i też było dobrze :tak:
A w Wawie ylko jedne dzień

Lilianko te pampersy bardzo często uczulają, nawet chyba gdzies tu na bb dziewczyny pisały:dry:

eh moja gwiazda juz wstała, pospała całe 45 min a ja nawet oka nie zdążyłam zamknac:-(

reklama
Kurde jakbym wiedziala to bym ich Nadii nie założyła :angry: - pierdoła ze mnie...
Marlenko Kochana a dziekuje dziękuje dziecko spało bez jedzonka ładnie , ale jak wstalam do Fabiana to Nadia mlaskała przez sen i nawet chcialam dać jej jedzonko ale jej sie tak smacznie spało, ze odmówiła Papu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry