Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jest niespokojna przez to, wysmarowalam jej dupencję kremem i założylam huggiesa, mam nadzieję, ze przejdzie ...
Mała miała straszną wysypkę
szybko wróciliśmy do niebieskich pampersów...A ty w ciąży ...te ogórki podejrzana sprawa

Jola,a jak sie niema gliniaka to mozna w czyms innym???Marlena ale mi smaka na ogórki mało solne zrobiłaśjutro chyba sobie za szykuję gliniaka
130 km na bolka oko aż nie chce się jechać ale czekaj kochana za tydzień będę w Wa-wie to trzymaj to pudełeczko![]()
Ło matko ale mi sie jeść zachciało ogórki, truskawki, lody itd..
Apropos Nadii to dzisiaj kolacji nie zjadła - ani grama !!! i zasnęła bez kolacji hmm ciekawa jestem o której godzinie panna zacznie domagać sie jedzenia, mam nadzieję, ze jutro o 8 rano![]()
Marlenko ja jak nie miałam gliniaka to w zwykłym garczku robiła i też było dobrzemozliwe,mozliwe
Jola,a jak sie niema gliniaka to mozna w czyms innym???
na jak dlugo???
Lilianko no i jak Nadusia spala?
(bardzo mi przykro z powodu dupencji)
Wilmek jaka pogoda u Ciebie???od jutra ma wrocic ladne slonko na wyspy...
co moze byc takiego w tych pieluszkach,ze uczulaja???jakis wklad zelowy inny???
Witam z rana laseczki
wieje i jest pochmurno u mnie za oknem,zostaje dzisiaj w domku,jakas chora sie czuje,a mialam leciec do takiej babeczki zrobic jej paznokietki i zarobic troche,mmmmm...no coz moze uda mi sie przelozyc to na sobote
jestesmy jeszcze w lozeczku,Marynia bawi sie klockami,a ja klikam,kawusia juz wypita mysle co by tu zjesc na sniadanko,mam chleb i truskawki,moze cos ugotuje,mmmmmm.....hihihi
Milego dzionka,nie znikajcie,do pozniej

- pierdoła ze mnie...