• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja dzisiaj tez juz troszke porobilam bylam na specerku Mlody teraz spi a ja chwile odsapne i bioe sie z robote mam tyle do zrobienia ze sozk. w soboet mam goci wiec msze poszykoac ajutro jeszcze ksiedza bo za kasa bedzie chodizl .
Tak w gole to witajcie

Witam Was
Dobrze,że napisałyście o tych pieluszkach bo ja ostatnio chciałam kupić ale akurat w sklepie nie było, a teraz wiem że już nie kupie.
U nas Ok. Właśnie szykujemy się na rowery bo jedziemy do pobliskiego sklepu i na plac zabaw, Eryka nie poszła do szkoły więc trzeba coś robić

Chciałam zapytać czy jak dziecko kończy rok to czeka go jakaś obowiązkowa szczepionka? Bo my dodatkowo mamy przyjść na pneumokoki,a nie chce żeby się zczepionki zbiegły w czasie.

Chciałam zapytać czy jak dziecko kończy rok to czeka go jakaś obowiązkowa szczepionka? Bo my dodatkowo mamy przyjść na pneumokoki,a nie chce żeby się zczepionki zbiegły w czasie.
Jeśli dobrze wyczytałam to w 13-14 miesiącu odra, świnka, różyczka

Załączniki

• m5274889.jpg
    m5274889.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 41
Witajcie. Ja dopiero teraz mam chwilkę:-) Od rana sprzątanko. Kurcze codziennie to samo. Rano sprzątam wieczorem nic nie widać:wściekła/y: nocka super przespana. POgoda kiepska. Pochmurno i wygląda na to, że będzie padało.
Po południu o ile pogoda pozwoli i Damian wróci normalnie z pracy jedziemy do Daruuni, a Oni do nas albo jutro albo w sobotę:-):-):-)

Nam kazali przyjść zaraz po ukończeniu roku. Kacper też był szczepiony zaraz po roczku

Lilianko fajnie, że Nadinka tak ładnie pospała bez kolacyjki. Biedna dupcia małej oby szybko się wygoiła:tak::tak:

Wiecie jakl taki ruch na BB jest to aż chce się czytać i pisać.

Kurcze codziennie to samo. Rano sprzątam wieczorem nic nie widać:wściekła/y:
.
Zupełnie jak u mnie. Syzyfowa praca:-D

Nadinko dziewczynko współczuję ci brzydkiej pupy. Mam nadzieję ze szybko minie wysypka. U nas słonko świeci ale jakoś nie chce mi się dupki ruszyć z domku......wieczorem mam tańce to wyjdę, tylko Antoś się ukisi cały dzień - może balkon mu chociaż otworzę:-D

Cześć dziewczyny... ja się kulam dalej 2 w 1, choć jestem dzień po terminie. Jestem od wczoraj bardzo smutna, mam mega doła. Oczy to mam czerwone jak wampir, mimo, ze mała przespała całą noc z jedną pobudką na smoczka. Wyszłam z nią dziś na spacerek i do mojej mamy, pracuje niedaleko, to cholera myślałam, ze do domu nie dojdę... robię się wrak człowieka :-( muszę do mojego gina zadzwonić i umówić się z nim... miałam iść wczoraj, ale źle się czułam i wyszło mi to z głowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry