• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam , dziś ja pierwsza:-D
Najlepsze życzenia dla Lenki i Arturka :-D
Mała zrobiła pobudkę o 5, 40 i obejrzałam już film , ostatnio lubię oglądać rano , bo mała bawi się obok a ja i tak nic nie mogę zrobić , trochę się poprzestawiało -oglądać horror o 6 rano :baffled: " Oko "

No to ja druga się melduję:-) U nas nocka z jedną pobudką koło 3 i spanko do 8 prawie. Tak więc nie narzekam. Jeszcze, żebym tylko nauczyła się chodzić wcześniej spać. Więc teraz czas na relaksik kawka i BB

Najlepsze życzenia dla Lenki i Arturka!!!!!!!!!

Basiu Magdziarko Marlenko powariowałyście. Pierwsza godzina a Wy ploteczki na BB;-);-);-):-D:-D:-D

Magda mam nadzieję, że rozmowa z mężem była owocna:tak::tak: i doszliście do porozumienia.

Witam się i ja , przeterminowana ciężarówa :-D
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Lenki i Arturka :-) dużo zdrówka, uśmiechu i moc prezentów dla Was perełki :-D

za noc spokojnie, choć małą się parę razy budziła... u mnie cisza, ani widu ani słychu... już po śniadanku, bawi się i zalicza seans na mini mini.

Aleście baby poszalały, 1 w nocy... :-D

Ale babeczki się rozszalały :szok: do 1 w nocy klikac na bb? Ja o 1 miałam juz pobudkę na cyca :baffled:

najlepszego dla solenizantów :-)

Magdziarko tzrymam kciukasy :-)

Marlenko udanej leniwej i zakupowej niedzieli :-D

Nocka tradycyjnie - wiercąca, ale rano pozwoliłam mężowi pospać ciut, a jak wstał, to wziął małą i ja coś tam podrzemałam :-p mała teraz zalicza pierwszą drzemkę, a jak wstanie zbieramy sie do tesciów imprezkę szkować ;-)

Witajcie Nocne Marki. :-) Mi wczoraj udało się pójść wcześniej spać i dobrze, bo Wojciaszek dziś o 5.30 stwierdził, że koniec spania. Na szczeście pobawił się i jeszcze usnął.
A ja dziś od rana ostra gimnastyka, bo podwójne zajęcia basenowe z dziećmi - Marcin zapomniał kąpielówek i byłam na pływaniu i ze Stasie i z Wojtkiem. Teraz to bym najchętniej pospała...:-p

Lenko i Arturku - sto lat!

reklama
witam:-) u nas nocka nawet nawet Bruno jadl tylko raz:szok:zawsze jak m w domu to dziecko lepiej spi w nocy nie wiem dlaczego:baffled:
pogoda u nas angielska wiec pewnie nawet spacerku nie bedzie ehh...
...Joasiek a Ty gdzie się zawieruszyłaś??
to ja nakabluje:-ppojechala do tesciowki na weekend:-D
Marlenko przyjemnego zakupowego szalenstwa:-)
Ewunia na porodowke!!:-p
Mata udanej imprezki zycze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry