• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej!
Melduję sie po imprezce. Fajnie było, mała grzeczna, kimneła się przed maszą, a potem dokazywała. Ja za to padnięta jestem, ale jak tylko mała usnęła to wzięłam sie za przeczytanie pracy (co by mi nic nie umknęło) i jutro idę na zywioł :baffled: no chyba mnie puszczą, skoro sama prace napisałam :sorry2:

Dobry wieczór...
Ewunia jak z toba?

Jestem, jestem, kulam się w 2 paczku ciągle... Julinka mi zasnęła i mam chwilkę na BB. Dzisiaj u mnie cisza, skurczyków nie ma, jedynie brzuszek się napina.

Głuszku, cisza u nas, bo wszystkie kobitki po imprezach urodzinkowych :-D

Martusiu, trzymam za Ciebie mocno kciuki, i oby Dobrusia dała ci wytchnąć na ten Twój ważny dzień... Kielce mocno ściskają kciuki za Twój sukces :tak::tak:

Ewunia ach te uparte Marty ;-):-D na szczęście jeszcze kilka dni i po wszystkim (tzn. dopiero się zacznie :-D)

Ja na chwilke jeszcze pożegnać się dziś, bo śmigam do łóżka, mam się stawic koło 10 na obronę i chcę sie chos trochę wyspać :sorry2:
miłego klikania i dziękuje za kciukasy, na pewno sie przydadzą :tak:

Trzymamy kciuki!!! daj znać jak będzie po wszystkim... heheh ja jestem cwana, bo wiem że jak nic nie ruszy to w środę i tak mamunią zostanę :-D więc niech się dzieje co chce :-D

Magdalenko, będę mieć indukcję podobnie jak z Julką - przebicie pęcherza i oxo i hejaaaaaaaaaaaaaa ;-);-) mała ułożona główkowo, więc jest git... a CC to się panicznie boję i w życiu bym się nie dała :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry