• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenko, ty zawodowa zakupoholiczko :-D ty jak czegoś nie kupisz to szalejesz :-D:-D:-D
U nas się wypogodziło, ale jak na lato, to zimno :-( Julinka podejmuje próby uśnięcia, dziś tata jej pilnuje to mam chwilkę spokoju a ja piję sobie Inkę :-)

reklama
Marlenko, mała spiąca więc i tak uśnie i tak, a teraz nauczyła się sama zasypiać :-) więc wiesz... Julinka potrzebuje towarzystwa :-) sama cwaniara nie zaśnie ;-)
u nas na szczęscie nauczona zasypiać po 21... wypije butelkę mleka, trochę się z nami pobawi, wsadzamy ją do łóżeczka, ta troszkę się pokoźli do poduchy i zasypia jak aniołek :-)

Basiu, lepsze będą rolety z materiału... ja mam i super sprawa... i zawsze możesz dopasować pod kolory w pokoju :tak:

Marlenko, byś tak poczęstowała tym sernikiem, a nie smaka tutaj robisz grrrr!!! sadystka :rofl2::tak::-D

A TU JAKOŚ PUSTO SIE ZROBIŁO -HMM CIEKAWA JESTEM DLACZEGO...:cool2:
:-D:-D

Marlenko, byś tak poczęstowała tym sernikiem, a nie smaka tutaj robisz grrrr!!! sadystka :rofl2::tak::-D
dokładnie, nie dość że sama je, daleko to jeszcze się chwali i smaka robi :angry::angry::angry::-p:-D

A ja padam na twarz... wrócilismy z tego wesela, małą juz spi. Ogólnie imprezka udana, mała grzeczna (jak nie moje dziecko :szok:) i zasnęła w wózku szybciutko (ale tu sie przygotowałam i zabralam ukochana koszulke i domowego smonia :-p). Poszlismy sobie wtedy zmężem nad pobliski staw, pospacerowalismy po lesie... Nie tańczyliśmy, bardziej poznawalismy rodzinke od strony mojego ojca (mąż znał kilka osób tylko, a i ja wielu bardziej z opowieści niż z realu :zawstydzona/y:). Strasznie głośno muzyka grała i to mnie chyba wypompowało :sorry2: ehh za stara juz jetem na takie imprezy ;-):-D
zaraz lecę spać, bo pewnie nocka znow wiercąca, a trzeba jutro na roczek się przygotować, no i do obrony :baffled: kurcze, stresa mam, a to do mnie niepodobne :dry:

Martusia, będzie wszystko dobrze. Dobrusia jutro będzie kochana i nie będzie dokuczać... bo wie, ze mama ma ważny dzień... A MY TRZYMAMY WSZYSTKIE KCIUKI ZA PIĄTKĘ NA DYPLOMIE!!! POWODZENIA!!!

Hehe Basiu a ja mam wybitnego niefarta do wesel... 31 maja zeszłego roku moja siostra cioteczna wychodziła za mąż, nie poszliśmy, bo ja w ciąży... w tym roku 30 maja, zenił się mój brat cioteczny i znów nie poszliśmy bo w ciąży ;-) ach, co ja z tymi ciążami mam :-) a chętnie bym się gdzieś wybawiła...

Witam dziewczyny :-D
Marlena opamiętania z zakupami :-D
Ewinia rodzic i to szybko choroba jasna ;-)
U Nas nocka i caly dzionek superowy Mikołaj jak zasnął wczoraj o 20 tak prze budził się na jedzenie 0 6 rano i po spał do 8 więc skłamała bym jak bym powiedziała że nie wyspałam się :-)
Ja dziś prawie cały dzien z m na motorku było super tylko d... mnie boli :zawstydzona/y:
SOLENIZANTOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry