• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
na maćkowy roczek..

Wszystkiego najlepszego dla Maciusia w dniu urodzin:-)
Zjadła owsianeczke, dosła syropek, więc powinno byc ciut lepiej. Teraz bawi sie w najlepsze na dywaniku i znosi mi mozliwie wszystko co jst w zasiegu jej raczek, śpiewając sobie pod noskiem.

Co do forumowego kaca po wczorajszym naszym "piciu" to czuje sie świetnie - musimy to koniecznie powtórzyc :-D:-D:-D

ale Ona slodka:blink::blink::blink:
aaaa sobie strój kąpielowy :-p:-) ( jestem zadowolona z zakupu)

Lilianko jaki stroj sobie kupilas???jaki fason?

Witam z rana

obudzilo nas piekne sloneczko okolo 7 jestesmy mego wyspane,Marysia wlasnie uczy sie jesc jogurt lyzeczka,wszystko usmarowane wokolo,a ona zlizuje i tak ze stolika.hmmm...
zaraz mykamy na spacerek i zakupy,lodowa swieci pustkami i na obioad juz nic nie mam,R wyjechal na caly dzien wiec zakupy musze przytachac sama

Milego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też deszczowo, a praca wre... jak mnie ściśnie to sobie siadam, bo aż mnie wpół wygina... Julinka na szczęscie nie grandzi jeszcze... ale zaraz będzie pora jakiegoś deserku...
Biorę się za robotę, choć wczoraj zrobiłam 80% wszystkiego, dziś poprawki kosmetyczne ;-)odkurzanko, ścieranko i takie tam... :tak:

Witam!

Oj Ewunia Ty chyba tego 24 nie doczekasz, coś sie rusza i oby w końcu na dobre Ciebie wzięło ;-)

My juz podopinalismy wszystko, tort przywieziony (niezbyt mi sie podoba :sorry2: no ale to od babci, niech jej tam będzie, na nastepny rok już wybierzemy taki, eby nam sie podobał :-p), mąż auto pucuje, mała ładnie zasnęła i spi, a ja zaraz przeprasuje dla nas ubrania i coś tam do jedzonka na szybko zobię i luzik ;-)

Kurde MArtusiu, pól nocy nie przespałam, bo budzily mnie bóle, które trwały chwilkę i przechodziły.. a ja zasypiałam między skurczem a skurczem... więc się za bardzo nie nadaję do czegokolwiek... a cały dom na mojej głowie... :-( na razie nie gania mnie do łązienki ale spina cały czas, ściska mnie w tym brzuchu co i rusz... i głowa mnie do tego rozbolała... oj chyba muszę iść na emeryturę ;-);-)

Martusia, udanej imprezki :-D:tak:

witam

Ja wpadłam tylko na chwilke...
Jutro robimy urodzinki Paulinki wiec mam co robic:zawstydzona/y:
P. pojechał do 2 roboty, ciekawe o ktorej wróci..., a ja sprzatam narazie...
Okna pomyte, przynajmniej tam gdzie goscie beda, bo firanki juz szare były, a okna w grudniu myłam ostatni raz:baffled: poodkurzane, pomyte podłogi i odpoczywam... bo kregosłup normalnie siada:zawstydzona/y:

Mała znów dała nam popalic w nocy, P.juz nie wytrzymuje, jeszcze nikt go tak z rownowagi nie wytracił jak mała:zawstydzona/y:Teraz spi od 40 min... zobaczymy ile jeszcze pospi ten mój diabełek...

Dzis jeszcze znajomi wpadną na kołocza weselnego od kuzynki, bo my sami go nie zjemy:-p

ooo... mała juz sie drze:baffled:

Miłego dnia!

Wszystkiego dla Maciusia!

Ja pewno będę przez wakacje rzadko zaglądać, więc pozdrawiam serdecznie.

A wszystkim dzieciaczkom, ktore dopiero będą kończyć roczek wszystkiego nan naj!

Hej dziewczyny:-)
Ja dopiero teraz jestem,bo bylysmy dzis z Maja na zakupkach-kupilam jej 3 kapelusiki letnie,z czego jeden jej zalozylam od razu,a ona go gdzies wyrzucila i zgubila!Ehhhh.....

reklama
Witam sie:tak:;-)

dzionek minal na zkupach zywnosciowych,spacerowalam tez troche z dziewczynami-kolezankami:tak:pogoda nawet,nawet:tak:;-)a zapomnialam kupilam sobie tylko bolerko do takiego kombinezonu bez ramiaczek mozliwe,ze wystapie w tej kreacji na urodzinowej imprezie Marysi,jeszcze tylko musze kupic jakies takie sandaly i musza byc koniecznie zlote,no zobacze moze mi sie cosik trafi,Marynia juz zasnela,ja mam chwilka dla siebie,zrobilam dzisiaj sernik na zimno wiec jak R wroci z silowni to chapniemy sobie na kolacje;-):tak:

Milego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry